Tomorrow is a better day!

Kollade på mästarna mästare nyss. Fan att inte Louise vann!! Hon var ju den bästa, hon skulle iaf ha fått gått till final. Fattar inte, den där Thomas Johansson har bara glidit till final på ett jävla banan skal! man blir ju lagom irriterad! Fan vad sur man blev! hahah ja jag är ganska insatt i det pogrammet då då!

Försöker skriva en serveringuppgift som vi har också. Vi ska anordna en 50 års fest (inte på riktigt) och skriva tågordning och bordsplan m.m. Det går inte så jätte bra för jag fattar inte riktigt hur man ska göra. Det känns fel det jag gör. Det ska vara inne den här veckan så jag måste jobba på! Men jag ska ändå inte välja servering i trean så det är ju inte hela världen kan tycka.

Idag hade vi restaurang i skolan. kul....nej inte direkt. Vi har en jävla cp lärare som jag inte gillar alls, ingen gillar nog han förresten. Han kommer liksom med kommentarer som sänker ner en så jävla hårt och man blir osäker. Inge bra för mig som har så jävla dåligt självförtroende. Kanske blir bättre senare när man kan ta han som ett skämt och bara köra sitt och lita på sig själv. Då kommer det nog gå galant. Men man vet aldrig med han. Inga roliga veckor framför mig. Men det ända positiva är att nästa vecka har vi lov och veckan efter ligger jag på en strand i Egypten. Suck on that!

Nej nu är det kämpar glöden till uppgiften som gäller, you go girl! hehe yeah right!


Snart påsk!

Jag har kommit fram till en sak att jag gillar påsk. Jag får såna här påsk känslor när man "pyntar" riset och det är alldeles vårit ute. Det fick jag redan vid jul typ, konstigt jag vet. Luften känns fräch och det är ljust ute, kan inte bli bättre! Men det ser inte ut som att snön hinner försvinna men det ser ju iaf lite vårigt ut!
Varför jag babblar på om påsk nu så här är för att jag och mamma gick ut i skogen och fixade lite ris. Det var inte så lätt för det är fortfarande en halv meter snö i skogarna och om man tog ett fel steg åkte man ner en bit och ramlade. Ganska roligt faktist måste jag erkänna, haha. Mamma hon är så gullig!
När vi kom hem satte jag på fjädrarna och nu har vi en ute och inne, hihi. Super fint!
Sen är det påsk snart också!

Denna vecka som följer går vi bara fyra dagar i skolan, känns ju underbart och sen är det lov! Men imorgon blir det dans som vanligt efter en lång skol dag och sen hem till Hanna :D<3 Vi kom fram till det att vi inte kommer kunna träffa varann på två veckor! Det är ju jätte länge! Det går inte för sig, satt på fredag blir det hel dag med den sköna donnan och då ska vi göra det vi gillar, kolla på innebandy (sten sture) och gå på bio! Underbart!
Älskar den tjejen! <3

Käkade pizza nyss satan vad mät jag blev! Ont i magen fick jag också. Hahaha min mage är inte så vann med så mycket just nu. Men gott var det!

Måste också säga som alla andra säger att söndagar suger verkligen! Knas väder ute är det också!

Strike!

Nu måste jag bara få skryta lite och säga att jag är bäst på bowling! hahah ursäkta men det är sant. Vann idag med 227 poäng på två serier(skulle va bättre om det bara var på en serie). Vi körde två banor och då vann jag min bana plus över den andra :D Ja är glad just nu! Pricken över i:et är att jag började med en strike! slutade med tre eller fyra strikar totalt.
Kommer ihåg förut med att jag vann över hela mitt innebandy lag, vi kanske va över 20 st eller nått.
Hahah nog av skrytandet kanske. Men ibland ska man få göra det med!

Kollade nyss på män som hatar kvinnor som går på ettan, så jävla grym serie asså! Skit bra svensk film helt klart! Man kan verkligen kolla på den flera gånger utan att den blir dålig, den blir bara bättre och bättre tycker jag! Gudomligt!

Jag brukar inte störa mig på folk så där jätte ofta men nu på bussen hem då blev jag verkligen irriterad! En gäng med fjortis pojkar satte sig längst bak i bussen och börjar spela fjortis dunk och pratar och skrattar med sina målbrotts röster! De lät iofs roligt när rösten bröts liksom, men så hiiiimla irriterande! De var väl säker "fulla" och trodde att de var så jävla coola. Men liksom klockan va nio, ja eller förrensten, de kanske måste hem då för att deras mammor säger att de måste komma hem, oj då snuttinutti!hahah
Aja tänkte att jag skulle logga in nu på msn och snacka med några vackra själar men nej! Ingen jävel inne! Jag som ville chatta med någon! Kommer bli överlycklig sen när nån jag vill snacka med loggar in! hahah
Puss<3



27 Mars

Ändrade planer, det blir bowling och käk i uppsala ikväll istället. Kommer blir skoj! Bowling är bra kul! :D

Nu är det bara fem dagar kvar till påsklovet och mindre än två veckor till Egypten! Känns som att tiden har gått sakta på nått sätt, men ändå snabbt. Hahah hur nu det gåt till. Hoppas bara att jag mår bättre tills vi åker, orkar inte ha en knas mage och tung i huvudet när jag är där nere. Kanske hinner kolla upp det innan vi åker. Hoppas på det iaf.
Idag är det en typisk "ta det lugnt" dag. Brorsa har tittat på tvn och legat i soffan hela morgonen. (kanske två timmar eller nått). Jag har suttit framför datan hela morgonen. Men nu känner jag att jag kanske ska klä på mig åtminstonde. (Jag vet att klockan är 12.48) Har liksom inte orkat det ännu. Sen måste jag fixa lite på rummet och packa lite mer i resväskan. Tur att mamma och pappa inte är hemma, då skulle mamma stå över min axel och skrika att jag ska stänga av datan och göra nå nytta. Hon är envis också så hon skulle inte ge sig innan jag får ett utbrott eller nått. Slutar med att jag stänger av då iaf. Men nu känner jag själv att det är dags att göra något så inte denna dag bara flyger iväg. haha.
Bye<3


Sommar i mitt hjärta

Hittade några bilder från i sommras.
 Vill va brun igen! Vill ha sommar!



Våran husvagn i gräsö!


Underbar lektion!

Sitter på samhälls lektionen och försöker skriva pm, går det bra eller? Nej inte direkt va! vi ska skriva om en konflikt och jag ska skriva om Nordirlands konflikten. Det handlar typ, av det jag förstått, att katoliker och protestanter bråkar om ön typ. De är så himla töntiga att de måste ha ett fredsavtal och inte ha stake nog att bara dela lika eller reda ut det, hur svårt kan det va? Aja det ska jag hålla på med nu i 2 timmar, slutar halv fyra idag. På en fredag! Fan för skolan!
Aja känner bara att jag vill hem nu och lägga mig framför tvn typ. Huvudet snurrar lite smått och magen är knas. Fattar inte vad det är för fel. Tre tillfällen detta år har jag haft en period med illa mående utan att spy. Förstår inte vad det kan va!
I morgon blir det förmodligen bowling i Norrtälje med sötnosarna Carro och Jossan och några till. Det har blivit lite våran grej att bowla. Men det är ju skit kul! och utan att skryta så är jag ganska så bra på det. hihi.
Nej nu ska jag försöka fortsätta med skrivandet av pm,et och se om jag kommer nå vart.
 Cya all, bye<3

Hannas place sen basket

Är hemma hos Hanna nu jah, hon är förtillfällig i tvättstugan medans jag sitter här i hennes säng, hihi busigt. Vi ska på basket sen, men jag är mest där för att kolla på när några från min dans grupp ska dansa i pausen. Jag ska inte dansa för dels kunde inte Jossan och då vill jag inte själv, och sen så är jag inte taggad till det och är lite osäker på dansen. Men ska blir kul att se dansen, kommer blir skit coolt. Jag och Jossan ska satsa på när vi ska dansa samma dans på stora torget istället.

Istället för Rhodos i sommar så kommer jag, Jossan och Carro och några till åka till Malta. Rhodos blev för dyrt så vi har letat på Malta istället utan resultat men nu idag åkte Jossan och Carro till resebyrån och hittade en lägenhet för ett jätte bra pris! Skit bra tjejor! Tidigare idag kollade vi rayanair och låtsas bokade och det blev också billigt så vi har fått ihop en resa för ett skit bra pris! Nu ska vi bara boka flyget och få till det med alla pengar så är det fixat. Skönt!

Allt för mig, cya<3


At school

Står i skrivade stund i biblioteket och väntar på att lektionen ska börja. Jag "skolkade" lite från gympan idag,höhö. Men kunde ändå inte va med så jag tog en liten sovmorgon. Kan säga att jag inte mår bättre, men jag måste gå på sista florist lektionen för att bli klar med mitt arbete. Jag slutar 16.15 idag! surt..
Nej nu ska jag sätta mig och vänta på mina fina klass kamrater, hihi.
cya<3

Sickhead

Japp tror jag är på väg att blir sjuk, mår piss nu rent ut sagt! En sak jag inte förstår är att varför mår man som sämst på kvällen? Imorse mådde jag bra och trodde att det hade gått över (kom hem igår och mådde lika som jag gör nu) men sen på bussen till skolan börjar jag känna mig hängig och fick ont i magen och det blev inte bättre. Kom till skolan och skulle ha serveringsprov, det gick ju så där då då när jag börja känna mig illa mående. Tog typ flera minuter för mig att svara på en fråga bara. Usch det kändes verkligen inge bra! Så istället för att servera, för jag kunde verkligen inte servera då, ställde jag mig i disken och hjälpte vår diskare. Det funka bra det, mådde till och med bättre. Men senare på dagen blev det bara värre och värre och nu mår jag skit.
Aja ska inte prata mer om det för ingen bryr sig väl ändå, hah.
Men saken är den att jag har typ inget att skriva om. Jag kommer verkligen inte på något. Hahah
Kan slänga upp en bild kanske för att liva upp det hela lite.


I Talinn i sommras.
 
 Min älskade pappa!


En sån dag

Nu sitter jag hemma hos hanna efter en lång dag med bara en massa stående! ja som sagt jag gick i skolan till kvart över 5, då har vi bara haft kök hela dagen så man står en massa. Efter skolan var det dans som sagt och den gick bra. Kan dansen någolunda bra iaf så tror det kommer gå igenom ;D Hoppas den är på onsdag i fyrishov.
Lämnade in min data idag med så nu sitter jag på Hannas data,hihi. Satan vilken surkärring som tog emot min fina data, den ska behandlas med respekt som alla andra, skämt o sido. hihi Aja den kommer jag väl få tillbaka när de skickar sms. Kommer nog ta ett tag.
Kommer inte på nått mer att skriva nu typ black out ungefär satt, Bye!

Lite bilder från uppsala nån dag :)
Nu kommer Hannah hem till Hanna med :) haha <3





Fan för snön!

Jag hade verkligen nått att skriva här men med mitt tokiga minne så flög det bara bort! Nu blir det bara sånt där tråkigt inlägg när man skriver att det har kommit mer snö och att det är konstigt för att det var som vår igår. Men det vet ju alla för alla har ju varit med om det, right? Så vi lämnar det.

Kan ju skriva lite vad jag har gjort idag. Åkte in till stan med kort varsel med mor och far(hann inte föna håret eller sminka mig, men äsch, a la ntural) skulle kolla bikini till mamma, men affärerna är så sega att de inte har fått ut nått sånt typ. Handlade mat gjorde vi med, ni vet det där tråkiga. Men sen så blev jag skjusad hem till Hanna och hängde där med henne och Simone, trevligt trevligt. Vi pratade och gjorde allt och ingenting. typ. Haha. Sen tog jag och Simone 7 bussen hem men den kom inte förrns 25 minuter senare så vi fick stå och frysa, eftersom att jag åkte med så kort varsel i morse då då hade jag varken vantar eller halsduk. Nu har jag spänningshuvudvärk och ont i nacken (Y) Duktigt gjort. Känner att jag är på irriterande humör, kanske för att vädret är så jävla knas, vem vet. Skola i morgon då då efter min lång helg, Går till skolan till halv 6 som vanligt och sen dans efter skolan. Vi ska öva till en dans som vi kanske ska dansa på en basket match nu ons eller torsdag. Känner att jag inte kan dansen, men det kanske ska gå ändå, eller? Får kanske hoppa det och kolla på istället.
I morgon ska jag lämna in datan också. Har ju fortfarande garanti satt det gäller att passa på. Batteriet är helt dött och fläkten också. Datan blir glödhet nu när jag har den på täcket och så kan den bara stängas av, så känner att det kanske är dags att lämna in den. Ända problemet är, när kommer jag få tillbaka den sen? Kommer kanske ta tre veckor eller mer. Hur ska jag överleva? Fast vi har en annan data så det är nog lugnt ;)

Nu är det Johan Falk som gäller! (Synd att inte Joel Kinnaman är med lika mkt, hihi)
bye<3

Har man tråkigt, så har man!

Ja efter kollandes på tv hela kvällen, först jakten på Julia sen millenium triologin med Stieg Larsson, GRYMT! Så fick jag så himlans tråkigt! satt jag började städa min smink låda (Y) Fick ett tips att man kunde tvätta smink borstarna med schampoo och det funka! Nu kanske ni tänker "Men shit visste hon inte det, OMG :O" Men det är sant visste inte det innan ;D Men aja, shit vad smutsiga de va, vattnet va alldeles brunt och äckligt, det hjälpte verkligen! Nu är allt smink fräscht och jag har slängt gamalt, skönt! Men nu märker man att man saknar en massa och mitt shopping humör blir ännu större, jag som måste spara pengar nu :( Det känns surt! Nu gäller det att prioritera(stavning) (Y)

Dags att göra sig redo för sängen tror jag satt,
God natt och sov gott alla<3


Kläder jag behöver till sommaren!


       



Måste också visa en sån JÄVLA snygg klänning som Hanna hitta, check this out!
Nelly.com 795,-
Måste den va så dyr! Den perfekta "lilla svarta"
Hur snygg är den inte från 1-100?


Vill ha ALLT! åhhhh!

Vacker väder!

Vilken fantastisk vårdag det är idag! Man blir så lycklig och glad :D Gick på promenad nyss med päronen, super skönt! Nu kan snön bara smälta så det blir en varm vårdag på valborg! Underbart!

Det är lite ändrade planer med Rhodos resan, kommer kanske bli Malta istället. Det var lite billigare där med 2000kr ungefär. Ska boka snart så är allt fixat sen. Åhh längtar! Det kommer värkligen bli underbart.
Har inte så mkt mer att säga nu kanske hittar på nått sen.
Bye!

Valborg 2009, hoppas på samma fina väder!


Ipren hjälper mot allt!

Va hemma idag med, kunde inte somna igår kväll och vaknade ap tidigt av att jag hade ont i magen och sen kunde jag inte smna om. Låg och kolla på tv i sängen stilla som en pinne typ. Olidligt vad ont det kan göra ibland.
Gick över sen ett tag efter jag tog en ipren, det hjälper alltid. Skulle inte kunna klara mig utan ipren.

Jag blir så sjukt irrterad på min dator, den har sina perioder(kan tror att den också har sin vecka i månaden,haha) den blir sjukt seg och jag kan inte kolla på några youtube klipp för den är så seg. Till och med spotify fungerar inte som det ska, låtarna hackar liksom. Med sen efter ett tag så får man sms av bredandet på datan där det står "Den ursrungliga hastigheten på ditt mobila bredband är nu återställt" ? Jag har inte gjort nått satt den har blivit långsamare...fattar inte ett skit. Så jag väntar på att ett till sånt där sms ska komma satt jag slipper få damp på min data hela tiden!

Aja men idag är det fredag och det betyder fredags mys! Men det ända dåliga med det är att det är let's dance och det suger efter att willy är kvar och att de bra bara rycker. Jag tycker Willy är en sån jävla cool snubbe med sin stockholmska, men såna dåliga dansare som han ska inte va kvar länge i ett sånt pogram. Man blir bara sur. Satt jag ska försöka hitta nått annat att kolla på ;D
Allt för mig, ciao!

 
Bjuder på ett leende en sån grå dag som denna!
Balen i nian!

Ont i magen

Var hemma från skolan idag, har jätte ont i magen. Alltså mens värk! hatar verkligen mens och fattar inte varför vi tjejor ska få lida! Vad lider killar av liksom en gång i månaden? Nej INGET. Orättvist ibland, men sånt är livet.
Känner av halsen med, vill inte bli förkyld:( Men det är bra om jag blir det nu och inte när vi ska till Egypten, men jag kommer åka ändå om jag har det, absolut!

Funderar på att ta bort bilddagboken(har ju blivit sån tråkig sida!) satt jag kopierade alla gamla bilder, satan hur man såg ut förr. Mitt hår var en katastrof rent ut sagt! kan visa en bild från förr och en från nu ska ni få se skillnaden. Bättre sminkad med för den delen. Kan ju skylla på, eller hur man säger, att man har blivit mognare, haha (Y)
 
Ser ni nån skillnad?
Den första bilden är från 2008 och den andra 2010.

Min sne lugg har växt ut ganska mycket nu så ny klipp tid den 6/4 :D Härligt!
Tänkte på att ta en tid innan egypten så det kanske kan bli lite solblekt när jag är där. Då slipper jag klippa bort allt sen hos frissan. Smart jag är då! :D haha


Full planerat!

* Ja idag efter skolan åkte jag, Carro, Jossan och Sofie till ticnet och planerade en resa, vi ska kanske till Rhodos den 24 Juli!!!! :D eller det är ganska säkert att vi ska ditt! Vi har 10 dagar att bestämma och va riktigt säkra. Det kommer bli toppen! Party all naight and sleep all day ungefär så ja ! KANONERS

* Om tre veckor ungefär sticker jag till Egypten men päronen för att fira mammsen, kommer också bli kanon! pirr i magen! Tänk åka utomlans två gånger på ett år när man annars har åkt en gång på 17 år, det kallar jag lycka!  Det är nu allting händer!

* En sak som är mindre bra är att jag och tjejorna har planerat att åka på peace and love den 28 juni, men då säger pappa att vi inte är hemma då för att vi är ute med husvagnen i västkusten! FAAAN! Jag som älskar västkusten och ville verkligen åka ditt! Det finns flera alternativ jag kan göra för att åka för jag måste på P&L! Det har vi planerat i ett år ungefär. Så det som låter bäst just nu är att jag följer med till västkusten och tar tåget hem för att sen åka till bårlänge. (y) Känner att denna sommar kommer kräva mkt pengar! Garanterat! Men iaf jag ska göra allt för att fixa detta, för jag ska på P&L! Jag har lovat Hannorna det! Jag kommer inte svika er! Det kommer gå på nått vis! Får dela mig på två i värsta fall, hahah <3

* Det som står närmast på planeringen efter Egypten är Valborg! Då kommer det vara mkt trevligheter! Längtar verkligen! Det kommer bland annat bli till att inviga Hannas balkong med champange frukost :D Kommer säkert säga mer om det sen när det närmar sig.

Ganska knas inlägg kanske men jag kan skylla på min trötthet, hihi. Ser i kors nästan (Y)
Har jobbat idag och haft servering, ingen lugn stund alls nästan. Aja pengar får man! (och det behövs ju!)


Hannah Vickers



Underbar och älskad av alla <3

Blandade känslor

Idag har det varit en helt okej dag faktist, trodde inte det imorse. Det var nära att jag stanna hemma men jag pallrade mig upp! good job! Vi hade inte fat-servering idag, YES! men vi ska ha i morgon...yeey (Y). Hur lätt är det att servera lasagne på fat och ta med en tårtspade? Jag fattar inte, det är säkert fitt christer som jävlas med oss, tror det ja! Han är en sån person man kan hata! big time!
Aja hade utväcklingsamtal idag, det sas det gammla vanliga typ, synas mer och ta mer plats. Annars bra att ta åt sig arbetsuppgifter. Medelmåttig skulle jag säga. Vill va lite mer självständig! Det ska jag ändra på! YES!
Blev ingen tandläkare idag, blev avbokad av någon annledning, tråkigt! hahah neej inte direkt. Har fått en ny tid i maj, hahah.
Just det! Idag är det stora tv dan! börjar med dating in the dark!! Jag gillar't!

Ska också säga att Hanna är bäst! En sån kompis ska alla ha som hon är! <3

Jag tycker det är så tråkigt att inte ta med en bild, ser så dyster ut, så här kommer en!
Öregrund sommaren 2009 <3


Snart finns vi inte "bara" där för dig, vill inte vara nått andra handsval.

Skoltrött?

Orkar inte gå till skolan imorrn och orkar verkligen inte ha servering!
Vi ska ha fat-servering och med det menas att man ska servera från ett fat,
man måste böja sig fram och sätta armen på bordet(som stöd) och ha en sked och gaffel som en tång och ge över maten till gästen. 
Kan inte äns det där grepet. Fan orka det! Men måste man så måste man...GAAH!
Måste skriva en bok recention också som skulle ha varit inlämnat för ett tag sen..oups!
men jag orkar verkligen inte ta tag i det. Orkar inte sattsa i svenska.
Det är inte mkt jag orkar nu känner jag, hahha. Men vår och sommar det orkar jag! helt klart! hihi


Gräsö! <3


Things I want!

Har hittat lite saker i airshoppen tidningen och jag vill ha massor!
Ni kan kolla på arishoppen.se om ni vill.

1. Flora by gucci parfym
539,- (i butik 720,-)


2. Spread out body butter
259,- (butikpris 399,-)

3. Piz buin tan intensifier 2pack
Bli naturlig brun dubbelt så snabbt!
179,-

Det här var det jag bland annat vill ha, blir ganska mkt pengar så jag kanske tar en annan parfym.
Men man vet aldrig, kanske kan flörta lite med mamma ;D hihi


Styrkemedel

Ledig idag och då körde jag och Karro lite gympa. Styrkemedel blev det den här gången och jag är helt slut nu kan jag säga, haha. Hon körde mycket armar och det är inte min starka sida, föredrar magen. I slutet när vi skulle köra armhävningar så skakade min armar så jävla mycket! hahah helt sjukt. Men om man kör det ett tag nu och sen intensiv, då jävlar i min låda kommer man klara av någon armhävning eller två. garanterat (Y)

Åhh mamma gav mig nyss airshoppen(taxfree) tidningen. Hittade min parfym i den och den kostar bara 539,- i tidningen och 720,- i butik. Ska man köpa den kanske? Hittade massa mer som jag vill ha också,  ska räkna ihop vad allt blir sen och se om jag ska köpa det, hihi.


Idag är det en annan dag

Va dig själv

Jag är mig själv, jag ändras inte när jag är men någon speciell.
Visst, jag är bekvämare med de jag känner, men jag ändrar inte på mig bara för det.
Varför ändras beroende på vem man är med?
Ville få ur mig det här bara, har haft det på tankarna de senaste dagarna.

Det känns som att man inte finns eller
räcker till. Jag vill inte behöva smöra eller va " center of attention"
bara för att synas och finnas till. Jag är inte sån. Är jag så jävla tråkig?
och jag börjar tveka på en sak med. FAN!


14 Mars

Tjenixen!
Söndagar kan nog vara den tråkigaste dagen ever, eller vad tycker ni? haha Trots att jag är ledig i morgon har man ändå ångest, fattar inte. Det är något med söndagar helt enkelt.
Idag har jag inte gjort mkt alls, gått en promenad med Simone i det vackra vädret och kollat på luftslottet som sprängdes. Ja, inprincip det. Väldigt roligt huh? Måste se till att skaffa mig en hobby så jag har något att göra när jag är hemma och inte bara sitta vid datan hela tiden.

Börjar känna av egypten resan nu, börjar bli lite smått nervös för flygresan. Hjälp! har bara flygit en gång i mitt liv! Det var när jag kanske var sju år när vi flög till turkiet, jag kommer ihåg att jag sov hela resan hem, hihi. Om jag är flygrädd det vet jag när jag är på väg in i flygplanet och när vi lyfter, hahaha. Aja men allt är fixat och klart till resan iaf. Är vaccinerad, köpt en ny bikini och solkrämer. Ganska taggad nu så man slipper allt här hemma ett tag! 25 dagar kvar!
Det kanske blir en resa med Jossan och Carro i klassen också i sommar, Helt great att åka utomlans två gånger på ett år när man bara har åkt en gång på 17 år liksom, hahah. Lite glädje ska jag också få ha ibland!

Siva grand beach
 




En sommar bild från östhammar i sommras
 Ge mig sommar nu!
 Underbart!


This is my life

Ja kors i taket vad spännande det var i melodifestivalen, jesus! Min absoluta favorit var Salem al fakir, big time! och jag ville så jävla mkt att han skulle vinna!Blev så besviken när han inte fick den högsta poängen. Den skulle verkligen slå för den är lite annorlunda alla andras låtar, han är grym!
Jag tror inte vi kommer ha så stor chans nu med Anna, tyvärr asså. Låten var bra och hon har en bra röst, men det är inget speciellt med den plus att hon ser ut som en lite oskyldig flicka i hennes klänning och converse, jag menar hon är 18?! Men sättet hon pratar då är hon vuxen och pratar kristet typ. Konstig.
Aja men ingen slår hur Eric saade ser ut asså! Helll yeah vad snygg han är! Men det ända negativa är hans dialekt, den förstör hans image lite skulle passa bättre med stockholmska eller nått.
Men iaf en sån kille skulle man ha, hihi :D

Jag menar kolla bara på honom! mmmmmM


Ett tips

Måste bara tipsa om en tv-serie som går på tv 6.
Vampire diaries
Galet bra!
Torsdagar kl 20.00
(Kan även kolla på tv6 play)

Stefan han till vänster är så jävla het!


Nej men heeeej!

Det var ett jävla tag sen jag skrev nått nu, förlåt för det. hihihi Men jag har haft fullt upp kan man kanske säga.
I början av veckan hände det inte så mkt, bara dans på måndagen och tandläkaren på tisdagen. På onsdagen jobbade jag till stängning. Men sen på torsdagen var jag duktig och tränade. Först hade vi gympa i skolan, styrke tränade lite, sen efter skolan gick jag och Karro på ett gympa pass på friskis. Skulle egentligen tagit styrke medel, men den började halv fem och vi slutar kvart över fyra, Så den hann vi inte med. Satt det fick bli styrke bass, Inte alls lika jobbigt men det funkade. En ganska mjuk start för nån som inte har tränat på ett tag, alltså jag. hahha.
Sen bar det hem till Hanna för att sova där, båda hade sovmorgon satt vi fick sova extra länge, det gillas ju. På fredagen gick vi till min skola och uträtte några ärenden och så fick Hanna se min skola, Woooow huh? hahah
Skol dagen var kanske inte min bästa, huvudvärken var olidlig och jag var bara på ett irriterande humör, usch. Men min dåliga dag slutade inte där. När jag kom hem så insåg jag att jag inte hade nycklarna med mig för de var kvar hos Hanna eftersom jag skulle tillbaka dit sen. Satt där fick jag stå och ringa en massa innan jag ringde Hannah och fråga om jag fick komma hem till henne en stund. hahha bra man är i bland. När jag slutligen kom in i mitt hus var det snabba puckar att laga mat och duscha, Sen åkte jag tillbaka hem till Hanna. Mamma och pappa börjar undra om jag inte tycker om att va hemma, hhaha. Men så kan det vara ibland.
Iaf när jag kom till Hanna sminkade jag mig och klädde på mig, sen bar det iväg till stationen och vänta på några i Hannas fotbolls lag plus Emma och Tilda. Vi skulle på iflyttningsfest hos en som heter Linnea. Jätte gullig lägenhet var det och på högsta våningen, ingen hiss haha.
Planerna för kvällen kanske inte var så lyckade för vi småungar är ju inte 18 än! åhhh vad irriterande det är att inte kunna gå ut! Man blir ledsen. HAhaha men snart, bara tre månader kvar.
Men det var jätte trevligt att träffa Tilda och Emma, det var ett tag sen. Vi avslutade sedan kvälle hos Hanna och sov där. mys.

Nu blev det jätte mkt text här men så blir det när man inte har skrivit på ett tag, hahha.

Jag, Emma, Matilda och Hanna <3

En vän

Mickan är gullig!



En vän :D hihi


Bänkad framför tvn !



Tänkte upplysa om vad som går på tv i kväll :D
* 20.00 = Dating in the dark, kanal 5 och mästarnas mästare, svt 1
* 21.00 = Desperate housewives, Kanal 5
* 21.55 = Cougar town, Kanal 5


Imorgon är det en bra dag, för jag är ledig!

Ja visst, ingen servering i morgon så jag är ledig, inget mig emot direkt. haha
Låååång dag har det varit idag, jaa visst sörru. Skolan slutar kl halv 6 i vanliga fall, men idag fick vi sluta 4, skönt det men för mig och jossan tjänar det inget till, har dans tjugo över 7 så vi fick vänta extra länge i dag. Känns ganska röttet att vänta nästan tre timmar för att dansa en timme, haah men dansen är skoj så det gör inte så mycket. Jag skulle vilja ha samma stil och samma kropp som min lärare, vill också kunna dansa så där coolt ;) Annars idag så skulle vi ha vegetarisk matlagning i skolan, men det var en mattävling, satt vi fick jobba på en "spa" uppgift vi har i fyra timmar typ! orka det liksom, leta recept och skriva meny. Nej sånt orkar man inte. Men mycket tid det fick vi allt!

Nu när jag sitter vid datorn och huset är helt tyst och jag hör bara min musik som spelas på en låg nivå, så hör jag ändå knäppa ljud. Hör jag i syne eller? Ibland låter det som att det är ungar utanför som skriker och leker typ, men jag menar då kanske klockan är tolv på natten :S så jag sätter mig upp i sängen och då slutar det! Ibland kan jag höra andra ljud också som är så klara så att man tror på det liksom, är jag bara knäpp eller spökar mitt hus? Helt skumt är det iaf! usch!

Lovley



Min nya bikini! Älskar den verkligen! Och nu längtar man bara ännu mer till sommaren! (men jag kan ju använda den i egypten)

Idag har jag verkligen inget att skriva, har haft en uber tråkig dag och började dagen försent. Det suger.

Skola-rimbo-jobb-hem

Borta bra men hemma bäst! så sant som det är sagt. Haha

Hahahaah Hannah! Vad har du gjort! Men det gör inget gumman, huvudsaken att du försökte iaf, jag tyckte det såg bra ut! <3 Jag får försöka och se om jag kan fixa en header, annars får nån hjälpa mig, nån frivillig? ;D

Äntligen är man hemma iaf, denna helg kommer gå ap snabbt eller det har den redan gjort. Söndag imogon liksom. YEEEY! Åkte som sagt till rimbo efter skolan(tänkte skriva hem till rimbo, vart där för ofta kanske,haha) slutar inte förrns halv fyra på fredagar. Först käkade jag, jossan, carro och emeli på subban(subway) i rimbo och sen gick vi hem till Emeli. Där var det mest en chillkväll med lite krök och tv spel, buzz ;D Sofie och hennes kompis kom förbi sen med. Sen åkte jag hem till Jossan och sov där. På lördagen tog jag tolv bussen hem till uppsala och sedan bussen till jobbet. Total resa på ca1½ timme. Jobbade från 14-21, jävlar vad med folk det var då! helt galet. Ingen lugn stund på hela kvällen typ. Men det är mkt roligare att ha något att göra än att inte veta vad man ska göra. Nu ligger jag iaf i min säng och ska kolla på film, känner att jag bara måste ta det lugnt nu och ta vara på den helgen jag har kvar (Y) haha. Hoppas på bastukväll hos Simone imorrn med brudarna! <3
Nej nu blir det movie time, har hyrt the ugly truth och hoppas att den är bra.

Ciao




Ehm, Hannah fixar.. ehhh NOT

Ledsen alla mickans fina läsare, men framför allt ledsen mickan, haha jag förstörde din header.. woops, men jag var inte så bra på det där märkte jag, men jag kan ju försöka fixa tillbaka.. eller något:D ahaha förlåt!<3

Våra smexiga gubbar! hahaa


Ni vet nog vilka det är! Hahaha


Shiiit väder!(tänk på finlandsvenska)

Vad har hänt idag? Ibland tror jag att jag har minnesförlust faktist, jag säger som doris i hitta nemo: Jag lider av närminnesförlust, jag glömmer bort allt på direkten, det är nått som går i släkten, tror jag...HAHHAA Älskar hitta nemo! hihi barnslig som jag är, har smittat av det lite på jossan med ;) Du knäcker polarn!
Nej men nu kom jag ihåg, jag försov mig imorse, ganska rejält också. Missade gympan och halva samhälls lektionen (Y) Kom till samhället och skulle ha ett oförberätt prov på det han har pratat om på lektionen...jag missade genomgången! hahah men det gick bra ändå. tror jag. Sen var det lunch, svenska och till sist estet. Vi har florist på esteten nu, ganska kul faktist. Snart blir det bakning.

Tog twinrix sprutan idag (hepatit a och b), måste vaccinerar mig till egypten. Fattar inte hur det kan göra så ont!Jag verkligen känner själva vätskan åka in, satan asså! Har tagit ganska mkt sprutor på senaste tiden, svinsprutan, gardacil två st snart tre och nu denna, usch tur att man inte har fobi!

Tänkte visa min outfit, de kläder jag köpte you know ;D (hoppas ni ser)


Allt för mig pussheej<3

TRÖTT!

Trött och orkar inget! Nervryckningar i ögat också (Y)
Usch är trött på detta väder nu! GE MIG VÅR OCH SOMMAR!

Snart lov?

Bara jag som känner att man vill ha lov igen? Har redan tröttnat på skolan liksom(efter två dagar), men jag tror inte jag är ensam att tycka det. Men om 5 veckor gott folk är det dags igen och då ska jag till egypten och hotel siva grand beach:D hihi
Servering idag, det var..kul. Tycker det inte är lika roligt  längre, mycket bättre att laga mat. Har inte varit min dag idag men kan bero på att jag är så jävla trött, somna två timmar efter skolan. Somna sent på söndagen och sov över hos Hanna gumman i går, (Paradise hotel danmark hela kvällen) ;D

Det var dans igår, skit skoj! Men våran lärare var sjuk satt det var en vikarie och då dansade vi streetjazz istället för femenine vibe. Det var kanske inte riktigt min dans kan jag säga, jag är inte tillräckligt vig och så var det lite för svårt för mig, jag är ju faktist nybörjare. Femenine vibe går lite bättre och lite mer min grej Jossan däremot gillade dansen, hon är så duktig :D
Låten vi dansar till femenine vibe heter: Bad boys med Alexandra Burke. Vill lägga in ett klipp men vet inte hur man gör (Y) Ni har säkert hört den. 
Nu ska jag försöka pluggga lite!! Kors i taket, har jag plugg? Det var inte igår om man säger så ;D Tråkigt är det också språkhistoria (Y) YEAH!

Cya


RSS 2.0