hey hey

Lite battre vader idag, inge regn. Men solen lyser med sin franvaro, hohoho klyftigt.
Sitter just nu med gratis internet sa det ar nice.
Iaf tajmingen kunde inte varit battre, Hannah har akt pa halsfluss..haha. Men hon har fatt medicin nu sa forhoppningsvis ska det bli battre nu, vi aker liksom till Fraser island pa mandag.
Men det ska ga bra det.
Vi har aven bokat Whitsundays och det blir den 5e februari, ska forhoppningsvis bli bra vader da.
Idag aker vi fran Noosa tillbaka till rainbow beach for att stanna dar tva natter, kommer stanna pa ett annat hostel. Sa vi kommer har provat tva hostel av tre..sa litet ar det. De ligger aven pa samma gata. Hahah javla hala!
Nu ska vi sitta har ett litet tag till, sen ska jag tamefan kaka. Blev galet  hungrig nu kan jag saga! :)
Ha det gott!
PUSS

Back to Noosa

Jaa vi akte men kom tillbaka.
Vi akte fran Noosa till Rainbow beach, men vi kunde inte stanna dar over Australia day sa vi kom tillbaka. Ganska komiskt for vi traffar vara svenska tjejer igen. Varje gang vi tror ar den sista sa traffas vi anda igen.
Men idag ar det Australia day iaf, far se hur den dagen blir. Hoppas pa bra. Jag och hannah har satsat med losnaglar med australienska flaggan pa sen tatueringar. haha

Men nu maste jag kila innan internet tar slut
Puss och kram

Noosa!

Nu har vi kommit till Noosa, eller vi har varit har i tva dagar nu men har inte kunnat komma in pa nagon data..Antingen finns inte skype,horlurar eller sa ar internet avstangt. Men nu antligen.

Det har varit helt kanon har i Noosa, fint vader antligen sa beachen har vi varit pa sa mycket som vi kan. Aven vara svenska nyfunna vanner ar har sa de umgas vi med varje dag. Vi traffades i surfers som sagt och har nu varit pa tva stallen tillsammans, Brisbane och nu Noosa.
Igar var det utgang och det var kul, vi forfestade pa en parkeringsplats, hahaha. Var for langt att ga till en park. Man far inte dricka pa hostelet namligen.
Och fy vad ackliga Possums ar! Ser ut som stora FETA rattor!! Usch haha.

Nu ska jag antligen skypea med min mammi, var ett tag sen. Sen blir det en lugn Lordagskvall tror jag, kanske hamnar pa baren iaf :)

Ha det helt gott dar hemma!
Hors snart igen! PUSS


Brisbane

Nu befinner vi oss i Brisbane. Vadret ar fortfarande piss, sa man blir lite deprimerad.
Men vi hoppas pa battre snart.
Det verkar bra har i Brisbane, vi gick lite pa stan idag med nagra svenska tjejer vi lart kanna. De ar jatte trevliga, Vi hitta nagra fina klader sa blev lite shopping.
Ikvall ska vi ut och kolla nattlivet, tydligen ladies night pa en klubb har, det maste man ju ga pa ;)

Annars da, jo min forkylning hade precis forsvunnit och nu haller jag pa att bli forkyld igen...ont i halsen och kanner mig febrig..Fuck that!
Men maste vara att det gar fran varmt vader till kallt, sa det blir helt kans.
Men ska orka utgang anda, kanns som man kommer bli skappligt full eller inte dricka natt alls. far se :)

Cya soon! Ha det bast!
PUSS


Not much of a paradise

Heejsan dar hemma!
Vi befinner oss just nu i Surfers paradise, det ar okej fast har varit jatte daligt vader idag..forsta sen vi kom.
Sa det har inte varit en san spannande dag idag, vi har insett att vi inte ar sa mycket for storstader.
Byron Bay var mer i varan smak, vi vill nastan vanda tillbaka, haha. Sa kanske tar det innan vi aker hem sen.

Nu har jag inte sa mycket kvar pa internet, as dyrt mannen hela 2 dollar for 20 min...
Aja hoppas pa battre vader imorrn, vi aker sedan till Brisbane!

Far se om vi gar ut denna kvall, blir tredje i rad isf. Det ar sondag kvall har :)
Men puss och trevlig kvall(morgon)



Well hello!

Var ett tag sen jag skrev sist, ledsen for det!
Men nu i skrivande stund ligger jag i Hannahs sang har hos hennes farbror John, de ar jatte trevliga och skammer bort oss totalt! vi va nyss och handla lite snacks och lite lunch tills imorrn, och Hannahs kusin insisterade att betala!!! och vi hade kopt massa snacks liksom...
Men iaf imorgon ska vi aka till reptile park och kolla pa massa djur med en av Hannahs gamla skolkompis, det ska bli kul. Men det anda som suger ar att jag har knappt for mycket kort sa minneskortet ar fullt..trodde man kunde knappa iaf 500 kort. Ajaa far kopa ett usb minne sen.

Orka stalkers...vi traffa nan snubbe pa nyar och han slutar aldrig att ringa...Han sager "hello it's pat" tank er det med en sliskig rost..fyyy

Nu ska vi ligga har i sangen bara och kaka snacks, vi har lite fobi for fonstret har ocksa, det var natt som lat....herregud alltsa for fonster!!!

Nu far Hannah damp sa maste kila, bye!
Puss!


Kvallshalsningar!

Halla hemma i kalla sverige!
Har ar det inte kallt, hihi.

Nyar var en bra kvall forutom att man fros sonder! det ar sa himla kallt i skuggan men i solen ar det as varmt, sa nu har jag och Hannah blivit forskylda och det ar ju mindre kul. Men det skadar inte!
Det var galet mkt folk och alla drog sig ner till operahuset for att se fyrverkerierna, folk satt sig dar redan kl 11 pa dagen...vi kunde inte se mkt av fyverkerierna for vi inte kom anda ner plus att vi hade en tag sak ivagen, men som tur va hade det aven fyrverikerier pa skyskraporna lite overallt sa lite sag man :)
Vi holl sedan till pa en pub med live band sa da dansade man lite sjalvklart!

Ar ganska sliten och trott nu, sa snart blir det laggdags.
Varit en chilldag idag, varit pa bondi beach och badat och solat, ganska skraj for vagorna alltsa, as stora! :) haha
Imorgon ska vi traffa Hannahs kusin, det ska bli spannande! Sen ska vi sova har i tva natter till nu sen ska vi sova hos kusinen, sadan bar det av till Hannahs farbror! :) Da far man antligen tvatta lite,haha :)

Uppdaterar mer senare!
puss och kram!


RSS 2.0