2 cool 4 school

Snart blir det skola om ungefär 3 timmar, toppen (Y) Slutar som vanligt 17.15 idag.
idag är det fint väder igen, det gillas. Nu tycker jag att värmen och solen kan komma för det är ju fan 1 juni i morrn! Nu börjar sommarn liksom! Så imorrn är det 17 dagar kvar till min födelsedag, inte långt alls!
You know what i want, and I want it now. I want you! ( hahah går den så? )

Nej men nu måste jag hoppa in i duschen!

PUSS<3


Min vanliga tur...eller?

Ger snart upp...

äsch fan tänkte att jag skulle berätta om helgen men vet inte hur jag ska skriva det. Kan ju säga bara att bröllopet igår gick galant och jag tjänade 700 kr. GRAJJT GRAJJT!
Är inte alls på nått bra humör idag och nu ska jag laga mat.

Grattis mammi på morsdag! <3


T.R.Ö.T.T.!

Bra helg och nu är jag så jäkla trött att jag inte orkar berätta nått. synd för er!

Nej men hej då!<3


Lokalsinne på topp!

Hade orgentering på gympan idag och fan vad bra det gick ! Det här var andra gången i mitt liv som jag har hittat alla kontroller! Jag, Jossan och Karro hade ett jävla bra teamwork, Jossan me sin super syn att hitta kontrollerna och jag och Karro som löste kartan och hade kondisen! Vi skulle va tillbaka efter 40 min men vi kom in på 45 men vi var dom ända som hitta alla, tror jag iaf. Fan vad bra det kändes iaf! hahaa
Ville bara förmedla församlingen det. haha! (börjar få träningsvärk nu bara efter springningen) höhö

Snart helg mina vänner! :D

KISS<3



Man ska ha husvagn!

Var hemma idag också men nu mår jag mycket bättre. Imorrn blir det skola.
Iaf följde med mamma o pappa in till stan och åkte och kolla på husvagnar. Vi har en husvagn redan men vi ska köpa en mindre och lite nyare. Mamma och pappa säger att vi barn inte kommer följa med mer, men jag är en trogen husvagnsluffare eller vad jag ska säga, hahah, så mig blir de inte av med så lätt.
Den är galet fin den vi ska köpa och det blir troligen en Polar.

Så ska den se ut! Fin va? ;)
Jag kommer få en egen dubbelsäng typ när man bäddar ner sitt-gruppen i fram. Härligt!


jag hade tänkt ut nå mer jag skulle skriva men det flög ut lika snabbt som det kom in! hahaa Som ni kanske redan vet vi det här laget så är mitt minne lika kort som en åsnas typ ;D Men jag är glad ändå! hahaa

KISS<3


Oslagbara!


Vi genom allt!

Du och jag Hanna :D <3


Klänningsfrosa!

Kikade in på Nelly.com och FAN så snygga klänningar det finns!
Tänkte visa mina favoriter!

Ja jag tänkte att jag skulle göra det men när jag skulle ladda upp bilderna så funkar det inte...min vanliga tur asså! GREAT! Nu sitter jag på fel data så inga bilder får ni se här inte.
Ibland hatar jag datorer så jävla hårt! skönt o ha det sagt....eller? hhaha nej nu pratar jag bara skit.

Var hemma från skolan idag eller jag praktiken. Mitt huvud mår inge bra...har haft ont i huvudet nu jag vet inte huuur länge men ofta har jag det. Känns som jag håller på att bli sjuk me, ont i halsen och nyser, men det bryter fan aldrig ut! Har haft det sen julas typ. Men vill ju samtidigt inte bli sjuk nu.
Händer ju mycket skoj i helgen! :D ett bröllop bland annat som jag och några klassisar ska severa på. Det ska bli kul plus att man får lite cash! :D Det behövs nu kan jag säga!

Jag har inset nu att jag kommer va helt fullbokad i sommar om jag får jobba också:O totalt två veckor kommer jag va helt fri och det är i början och slutet. Men massa kul ska jag göra!

*  Västkusten me mamma och pappa i kanske två veckor (ÄLSKART)
* Kanske Halmsta direkt efter me Hannah och Simone (Alltså tre veckor på västkusten, ÄLSKART dubbelt upp) Men så jäkla synd att inte Hanna kan komma med! :( Men vi två har så uppbokat som sagt i sommar så tiden räcker inte till. Men Midsommar! Då JÄVLAR ska det bli röööj! Hannas stuga for sure!
* Sen blir det Malta med Jossan, Carro, Sofie och Moa!! Kommer bli super och har redan taggat till! Party party! :D
* Sen jobb i kanske tre veckor om min chef har gjort klart schemat någon gång.

Ingen bra bild på mig nånstans men det skiter jag i för bilden är så härlig! hahah
Ibland får man bjuda på sig själv, eller hur? ;D


Idé torka! eller hur säger man?

Jag har varken haft eller har nån ork att skriva på bloggen. Det kan va att jag inte har nått att berätta eller att jag bara inte orkar skriva. Men ska försöka bättra mig!

Idag var jag och några från min skola på Ärentuna skolan och hade en hemkunskaps lektion. Det var hela två år sen jag var där och det var sig likt men ändå inte liksom. Massa små barn var det, hahaha. Men iaf vi hade en lektion, och den gick väl bra. Vi kunde ha planerat lite bättre kanske och pratat mer, men vafan nu är det över ;) Inte ska jag bli hemkunskapslärare iaf!
Efter det gick vi hem till Karro och lagade upp maten som blev över (Y) hihi. Efter maten åkte vi in till skolan för att ha lektion 14.15. Nu är jag trött! haha

End of conversation! KISS<3

Simone och jag!


Simone, Hanna och Hannah!


Ifall ni undra varför Hannah låg på golvet så ser nu ju varför här ;)

(man såg Hannahs trosor. oups)


Sunshine!

Jag har solat heeela dagen idag och det var helt underbart som helst! Måste ju passa på nu när det ska bli fulare väder och kallare. Jag kände verkligen för att åka iväg och bada, men det lär ju va ganska kallt i vattnet nu. Men det lär badas mycket senare!
Man kan inte mer än bara älska sommaren! Sommarn är TUSEN så mycket bättre än vintern! Önskar det var sommar året runt och typ (måste ju va snö på julafton dock) hur underbart som helst!

Just nu tittar jag på Herbie filmen ni vet med Lindsay Lohan. Jag älskar hennes hår! Det är liksom långt med uppklippning och lite lockigt. Så vill jag ha det!  Jag tycker förresten att hon är en jätte bra skådis, hon har humorn och spelar bra liksom. Tycker det e synd bara att hon har blivit som hon har blivit bara.




Här är en bild från igår! Jag gillar den, så himla fiiin! :D
Vi bestämde oss för att gå en promis efter maten typ, men vi kom inte långt innan vi vände hem igen pga alla JÄVLA mygg! kan det inte bara typ dö! skulle va så mkt bättre!

PUSS<3


Midnatt!

Nu är jag klar med mitt PM och jag skickade in det ungefär 23.50. Skulle ju va inne senast 24.00, haahh bra där! Kan inte säga att det blev bra för det blev det inte. kommer få göra om det sen säkert. Men skitsamma bryr mig faktiskt inte! haha
Det känns lagom surt att jag fick skynda mig hem från Simone för att skriva klart det jävla pm:et och lämna de brudarna mitt i myset framför film! the ugly truth var det också, den som är så jäkla bra! älskar vibrerade trosorna! hhahahah!!! (ni som sett filmen fattar)
Jag är ledsen nu :( jävla skola! Men älskar mina brudar ändå lika mycket som vanligt! <3

      


FREDAG

Snart slutar jag skolan och sen ska jag hem fort som FAN för att fortsätta med ett PM vi har på samhällslektionen(ett till) för det ska in kl:24.00 i natt!! Jag kommer komma hem typ halv fem och då har jag kanske nån timma på mig sen ska jag till Simone! Hur ska jag hinna? :O men det kanske funkar. Hoppas på det!

Helt ovärt inlägg men! ;) hahaha
Nu måste jag sluta!

PUSS<3 

Nice day huh?!?!

Härlig dag! UNDERBART!!!!
Känner att jag måste vara lite mer positiv här på bloggen,hehe. Det är ju inge roligt att komma till en blogg som bara sprider negativ energi! Slut med det nu! JA!

Igår var det e lång dag som sagt. Började praktien 9-16 sen efter det jobb 17-21. När jag kom hem var jag trött och ont i huvudet av värmeslag! Kan inte fatta en sak, är det så svårt att fixa luft konditionering eller? Ap varmt på praktiken och ap varmt på jobbet! Det är så jävla kvavt liksom. En mataffär på sommaren ska man frysa när man kommer in ni vet, på konsum är det nästan varmare inne än ute! luften står stil också för den delen. Skärpning!
Ja det började ju bra med det här positiva...ja..

Men nu så!
Vilken härlig skoldag det var idag! började dagen med gympa och där spelade vi kubb. Jag och Jossan var ett lag och carro och natta i ett. Båda vann en varsin match, jämnt och bra liksom! hah Jag och Jossan ägde!...eller? ;D
Efter gympan hade vi samhällslektion (Lika tråkigt som vanligt) och sen lunch. På lunchen solade vi! Hur härligt som helst liksom! Vi solade på svenskan med när vi skulle läsa en bok. Skulle slutat 16.15 idag men vi fick sluta 14.00 typ istället! Bagerilektionen utgick! KANON!

Nej nu ska jag käka pappa har lagat mat och det är INTE falukorv och potatis! kors i taket! Uten köttgryta, det ser super gott ut faktiskt! haha
Lite knasigt inlägg kanske men kan väl skylla på solsting! hahah skönt de!

PUSS OCH KRAM<3

Ge mig sommarlov!

Sitter just nu på terassen och det är sånt jäkla härligt väder, varmt är det också, skönt! Men känner att man inte får njuta av dagen för man är fast i ett kök hela dagen. Men det är ju sommarlov snart och då ska jag försöka njuta om vädret tillåter!
Det var praktik idag och det gick bra. Men idag var det inte riktigt min dag. Inget fel som hände direkt men bara att man känner sig så dålig och ivägen! Hatar att vara praktikant! hah

Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten. Imorrn blir det praktik igen och sen jobb. Kommer hem sent då alltså.
Nej denna dag suger!

<3

Mamma har lärt mig att det är fult att ljuga!

Vilket underbart väder vi har haft! Solbränd har man också blivit, men jag gillart!
Det har varit en helg okej "lång" helg, jag vet inte om jag har dåligt minne eller om jag bara inte orkar tänka på vad jag har gjort, hahah! Vi kör så här:

Torsdag: Efter ett tag tänkades va fan jag gjorde denna dag så kom jag på! haha. Dåligt minne säger du? jaa, tror fan jag börjar bli senil! ILLA! men iaf, hjälpte mamma i trädgården gjorde jag och typ gjorde mera bra saker, jag var aktiv liksom. Du ser kommer fan inte ihåg,hahah. Men senare på kvällen lekte jag med Hannah och hoppade stutsmatta och senare kom Simone. Vi gjorde inte så mkt bara pratade en massa. Men gillar dom brudarna! <3
Men nu lämnar vi denna dag tycker jag. Det bara plågar mig att jag inte kommer ihåg. hahah!

Fredag: Hade en ganska seg morgon men ryckte till mig lite senare. Drog till Simone vid halv 6 och vi lagade mat och hade det trevligt. Det blev dans och dricka och kvällen blev låååång!
Kanon kväll!












Lördag: Hade helt underbart väder och jag sola hela degen ungefär tills det var dags att jobba. Jobbade från 17- 21 och det gick galant. Fick blackout några gånger i kassan bara. Alla plu nummer har liksom glidit ur mitt minne. Men de kom snabbt in igen. Haha intressant tänker ni (Y) Efter jobbet var det snabba puckar att göra sig någolunda fin och dra in till stan för festligheter! Men jag gillar't ni vet spontana kvällar! När jag kom fram till stan fick jag slänga i mig några hamburgare. Asså cheeasburgare inte stora alls ju! men det stilla hungern tills vidare. Sen drog jag Hannah och Simone till Svenssons där det var fest. Kanon var det! Jag och Simone tog sedan 01.19 tåget hem och när jag kom hem åt jag lite och kollade på tv, haha. Lyckad kväll!

Söndag: Idag då då har jag varit med Simone hela dagen. Vi har pluggat på hennes terass i solen! Underbart! Bränner i pannan nu känner jag, men vad gör det om 100 år? ;)
Efter vi har varit duktiga att plugga tog vi en promis runt elljusspåret! Jag bestämde att vi ska ta en promis varje dag i en halvtimme i rask takt. Förbränna lite fet liksom ;)
Imorgon är det dags för skola igen...men bara 4 veckor kvar nu!

Puss<3


Vackört vädööör, det regnar..

Fy vad det åkade i natt! Man vaknade vi 5 eller när det nu var det åskade av ett ryck! Det small så jäkla högt! Hjärtat dunkade lite extra då kan jag säga. Fråga pappa me om han hade hört men nej det hade han inte! Hur kunde man inte höra åskan undra jag, han som sover på övervångingen me :O hhah

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Ta han om mig själv så att säga, haha. Ikväll blir det hem till Simone för lite trevligheter så som god mat och dricka. Kanske blir så att vi bastar med! Underbar kväll tycker jag. Får se om vi dra in till stan sen men som det känns nu så orkar vi nog inte det, kostar ju pengar! haha.

Snart är det bara 1 månad kvar tills min 18 års dag!!! :D Wooohoo. Det kommer bli galet nice!!

Hey, you look kinda cute


Låång helg!

Har inte bloggat på ett tag ser jag, men har verkligen inte orkat eller haft tid. Har praktiserat nu på PLOCK tisdag och onsdag, det har varit skoj och de är super trevliga de som jobbar där. Men igår kväll, fyy faan vad trött jag var! hhaha. Skönt att vi bara praktiserar två gånger per vecka då. Restaurangen är väldigt liten satt det bli varmt och ingen ventelation har de knappt. Ibland har jag svårt att andas och tror jag ska svimma, hhahaha. Men strunt samma jag överlever!

Nu snart ska jag till Hannah och hoppa studsmatta. Hahah hon har tjatat ganska länge på mig att vi ska göra det satt får väl offra mig! Men är så jäkla proppmätt satt man kanske hoppar upp all mat...ewwww! Nej men det ska inte hända! Men på nått sätt gillar jag inte studsmatta. Jag är lite feg tror jag. Spänner mig typ satt jag får ont i ryggen. Men det är ju bra träning satt pizzan jag har ätit ikväll förbränns nog då! YEAH!

Allt för mig! puss och kram! <3

KUL JUL!

Det är ju typiskt, det slår verkligen inte fel nångång! Eller bara så typisk min tur, vet inte.
Efter skolan så är det dans som vanligt, den börjar 19.20. Jag skulle få gå själv idag för att Jossan hade ont i halsen. Över 2 timmar skulle jag få vänta. Började med att gå i lite affärer och sen satte jag mig på sub way i en timma, bestämmer mig sen för att gå till dansen. Kommer dit och dörr JÄVLEN är låst! Det kommer två tjejer efter mig och de säger att våran dans lärare är bortrest! Kunde hon inte slängt iväg ett mail om det innan? Tydligen inte..Men iaf tjejerna sa att jag kunde om jag ville dansa med dom för att träna till dansen, men de går inte på samma nivå som mig, de kanske går i trean eller nått jag i ettan. Plus att de hade en annan koregrafi än oss. Pricken över i:et eller grädden på mosen (säg vad ni vill) missade jag bussen med. Fick gå från ena sidan av stan till den andra för att ta tåget hem.

Jaa detta va meningen att ni skulle tycka synd om mig då då. Så GÖRT! haha

Nu ska jag plugga tror jag. Galet bra dag säger jag! Plus hur kan jag va trött när jag hade sovmorgon till 14.15 idag?

Puss<3

Den här bilden passar in ganska bra på denna knasiga dag!

Aptråkigt!

Det är tråkigt att ta det lugnt! Sorgligt men sant.
Har hållt igång varje helg sen jag kom hem från Egypten och då bli man lite konstig nu när man inte gör ett skit. Inget bra finns det på tv heller, kollade nyss på animal planet och det handlade om apor...faaaaaaan vad roligt liksom...nej inte direkt!!

Ska väl sova eller nått satt jag slipper va så rastlös!

bye<3

Lördag 8 maj

Kul kväll igår , blev en till sån där spontan kväll ni vet. Ville inte följ med först men det blev att jag gjorde det iaf. Lättövertalad? svar ja.
Idag ska jag plugga och ha sy stuga! Har en massa knappar och dyligt jag måste sy plus att jag fick en till uppgift med skolan nu! GREAT!

Känner inte alls för att skriva och har inge intressant att skriva heller, haha tyvärr asså ;D

PUSS<3

Livin life like theres no tomorrow

You see the ice? you see the cars?!

Idag är jag trött, känner mig mörbultad! Fattar inte hur, jag gjorde inge speciellt igår :S Kanske lekte karate i sömnen eller nåt, vem vet?

Jag tror många kan hålla med mig när jag sägar att denna vecka har gått i ultra speed! Redan torsdag, snart fredag! Längtat till helgen så pass kanske eller nått. Tycker om nästa vecka extra mycket också. Sovmorgon till 14.15 på måndag, praktik tis och onsdag, ledig tors och fredag! Alltså nästan inge skola! SKÖNT! Dubbelt så skönt att det blir lång helg med!

Jag tänkte till lite i skolan idag. Jag har inte lämnat in en ända uppgift i tid! haha tragiskt! Vissa säger "En vecka försent lämnade jag in min uppgift, OMG" typ eller de som verkligen gör uppgifterna i tid. Sån skulle jag vilja va! hahah. Känner ju Hanna då då som är bra på det, du kan ju smitta av dig lite av det tycker jag! haha. Duktig tjej!

Här kommer bilder på Missan och hennes ungar! Kolla bara hur söta de är! De har blivit mkt större nu dock.









Söta Missan (Nisse som den hette förr)! Super duktig mamma!

Pussar<3

Regnet bara öser ner!

Så sant som det är sagt!

Har inte så mkt att säga egenligen bara det tråkiga ni vet berätta att jag försov mig i går och skippa skolan pgv av det och att vi hade restaurang idag. Sista restaurang lektionen för den delen, hah skönt! Nästa vecka ska jag (vi) ut på praktik. Då ska jag praktisera på PLOCK. Hoppas att det kommer bli skoj och inte en pina. Man vill ju känna att man längtar till stället liksom.
Det är ungefär 5 veckor kvar tills sommarlovet! Inte mkt alls! Det var ju nyss februari liksom! Nu springer tiden iväg känner jag. Men sommarn den är välkommen så det e bara bra att det går så snabbt ;) Bara att komma! (tänk på den där comviq reklamen med dödsmaskinen, han som pratar göteborska,haha)

Nu tog det stopp i hjärnkontoret, kommer inte på nåt mer att skriva. haha. Men kan säga en sak att nya spotify är grym!

PUSS<3

Lite mer Valborg bilder!













Resumé

Tänkte berätta vad som hände denna underbara helg! JAAA!

Valborg-fredag
Som sagt vi gjorde allt genom planerarna, har skrivit tidigare vad vi skulle göra så ni kan ju scrolla ner lite så ser ni. Efter middagen drog vi som var ett stort och härligt gäng till rickomberga för lite fest. Inte värsta röj festen men trevligt var det. Drog därifrån vid ett och sen fick jag lov att ta tjugo över 2 bussen hem. Det var en lyckad och mkt rolig kväll! Tack alla sockertoppar som var med! :D




























Lördag-
Gick upp kl.9 och åkte iväg till jobbet. När jag kommer dit säger de att jag inte ska jobba...kul tänkte jag. Fick lov att ringa chefen och ja han hade trott att jag inte hade svarat på en gång när han frågade om jag kunde jobba så han hade ringt runt andra som reserv typ och ja det blev bara en massa fel. Så jag fick en ledig dag istället. Det var ju skönt för när jag kom hem igen däckade jag och sov en stund. Skulle absolut inte kunnat jobba kände jag. Blev lite mer dricka än vad jag hade tänkt dagen innan. hehe
Efter en slapp dag med att bara ligga i sängen begav jag mig till Simone senare på kvällen (oj det rimma,haha!). Där fikade vi lite och sen tog jag, Hanna, Simone och Hannah bussen in till stan för en chillfest. Där var det skoj och vi förkröka lite. Men sen drog jag, Hanna och Simone till stan och träffade Jesper och hans två polare. Den kvällen blev väldigt lång och vi kom inte hem till Hanna förrns kl 7. Nu kanske ni tänker, vad gjorde de så länge i stan? men vi var inte bara på stan hela tiden. För att kortfatta en så sjuk kväll som denna så var det så här. Kom in på vip 15 årsgräns och alkoholfritt, vi var för gamla för att komma in (hahaa för gamla att komma in på en klubb!) men vi kom in ändå killarna snacka med vakterna,haha. Sen kom vi in på kalas och efter det hem till jesper. Helt galen kväll men så otrolig underbar! haha. En sak är säker, om man inte planerar kvällen utan bara kör spontant så blir kvällen såååå mycket bättre. YES!

Söndag-
Jag kom hem från Hanna vid halv tolv och mötes av päronen som inte var så glada. heheh..Kan förstå dom lite, hade ljugit lite vad jag skulle göra exakt. Men aja så kan det va, men nu är de inte arga längre som tur är! Resten av den dagen var det tillbaka till sängen igen och bara DEGA! hah

Ja det var min helg! Hoppas ni också har haft en underbar helg!
Puss<3


Sköna minnen!

Long time no see så att säga! Haha
Men denna helg har varit den bästa på länge! Helt underbart! Man lever bara en gång satt det gäller att passa på med allt liksom. Nu är jag så jäkla trött satt jag kan inte skriva så mkt mer, det får bli en annan gång när jag berättar om helgen och visar bilder.

Bye<3


RSS 2.0