Something new

Tänkte visa er lite saker som jag har köpt :D Kul va? :D (Y) hahaha


Din sko 299,-  Så himla snygga!


Din sko 149,- (egentligen 199 men 50,- rabatt) Parfekta till sommarn, right? ;)


Åhléns 199,- Skit snygga!


Bik bok 299,- Skit snygg!
Kanske ser lite konstig ut nu när den hänger så där ;) Får visa allt sen när jag har det på (Y)

Kisses

Hanna Engblom <3



Älskar dig tjejen!! Med Hanna kan man verkligen prata om allt mellan himmel och jord, och hon lyssnar verkligen och bryr sig! Det är så en kompis ska va och inte bara prata om sig själv hela tiden. Hanna och jag har varit kompisar sen dagis och håller ihop fortfarande och inte ska vi sluta med våran vänskap heller, ALDRIG! Lova mig det Hanna :D Vi ska ju öppna ett hotell tillsammans för gudars skull! Hanna som ekonimichef jag som restaurang chef, hotellet tillsammans liksom ;) Kanoners!
Btw kjolen Hanna har på sig köpte hon och gud vad fiiiin den är! hon köpte även en annan som var minst lika fin :D Nu väntar bara sommarn så kan vi ha våra sommakläder och våra högklackade skor :D Det är en till bra sak om Hanna, vi är lika långa satt det ser inte konstigt ut om vi båda har högklackade skor, två ståtliga tjejer kommer gåendes brevid varandra med urläckra ben! ( ja ibland måste man ha bra självförtroende) älskart!

Puss på dig gumman och puss till alla andra som läser min blogg :D<3

Läs även hennes blogg som hon har tillsammans med Tilda och Emma! :D
http://vartgemensammaliv.blogg.se/

Du knäcker polarn

Hej hej hallå!
Hihihi jossan är bra gullig hon! Älskar dig med sötnos!<3<3<3<3
Jossan sov hos mig i natt och det är alltid mys! Nu gör vi inte så mkt, jossan ligger i sängen och jag sitter här, vädret är ju inte så fint heller. Vi kanske åker in till stan istället och tar en fika, det låter bra tycker jag ;)  Var i stan med Hanna gumman igår med, köpte tyg skor(de får jag vänta med ett tag att använda, eller vad tror ni) sen ett par leggins och en stickad tröja, super skön! Sen va vi hos Hanna lite i stan och chillade framför paradise hotel dannmark (Y) hahah kollade på fem avsnitt i rad. Den är mycket bättre än vad svenska va, kolla vetja! Sen närmare tolv på kvällen möte vi upp jossan som hade varit på dejt :D hihhi gulligt! Sen åkte jag och Jossan hem till mig och kolla på curling. DE VANN! :D:D hih men somna innan det var slut (Y)
Snart är det skolan igen, vad tycker vi om det, jo jag skulle vilja ha en vecka till. Vi ska börja ha servering i skolan nu och det är så jobbigt, man kan inte ha en dålig hår dag och man måste fixa sig lite extra, man kan inte ha som i kök, kock kläder och kock mössa, hur skönt?
Nej men nu ska vi fixa oss lite och dra oss mot stan!

ciao


Jossan här,

hej hej mickan är söt hon vet inte att jag skriver de här:) GULLHÖNAN MIN <3<3<3<3<3 älskar dig sötnöt<3

Egypten 8-15 April

Om 6 veckor dra jag till EGYPTEN! Fan va underbart det kommer bli! Ska fira mammas 50 års dag. Kommer sola och bada varje dag och bli lagom brun till valborg, det ni! hahah Så jävla glad just nu!
Här kommer iaf lite bilder som ni kan dregla till :D



         

          

                     





P.s Skrev fel i inlägget om os, herrarnas stafett så klart menar jag, inte sprint som jag skrev ;D d.s


Bildregn!

Har ganska tråkigt och vet inte vad jag ska göra så här kommer lite bilder på mina fina vänner! :D



     
    


                                       
                  




Hahaha !

Ja det blev några bilder då då, men det gillar vi!
Senare idag ska jag, mamma och pappa åka till en resebyrå och få lite rådgivning på bra resor till när mamma fyller år i april. Jag hoppas verkligen att det blir en utlansresa för jag har ju bara varit utomlans en gång i mitt liv! Skulle sitta fint med en resa till egypten eller nått annat varmt land i april. Åhhh vd underbart med värme! Har ju ledsnat så in i helvete på denna kyla vi har nu! USCH! Nu får det verkligen räcka!
Surt att sverige åkte ut från hockeyn! Men matchen va inge bra, de bara loj spelade hela tiden tyckte jag. Synd också att min hulk Henrik lundqvist inte kunde hålla nollan :( Men bra är han fortfarande!

Puss & Kram skumbanan

















OS GULD!

Ja herregud vad härligt! OS GULD till oss i herrsprinten! Hellner är fan grym och även de andra! Kan inte fatta att de orkar köra så länge och så pass hårt, jag och Hanna va ute och åkte lite skidor i måndags och jag blev trött på en gång! Jämnt när det blir spännande så vågar jag knappt kolla nästan satt man vill slå om kanalen eller typ blunda. haha Det blev så när jag kollade på kalla och haag också när de tog silver!
Det är jag och pappa som glor på sport hemma, (kan man kanske inte tro)brorsan är ju inte sportintresserad för fem öre (Y) Men jag kollar inte jämnt utan bara när det är sverige som är med på någon sport, det är ju då det är som roligast!

Nej snart blir det till att byta till comviq efter mina dyra telefon räkningar! OMG säger jag bara, haha. Varför ska telenor va så himla dyra för? Det är ju en jäkla skilland mellan dom och comviq till exempel.

Men iaf, FAN VAD SKÖNT MED ETT TILL OS GULD (Y)

Cya


Tillfällig header

Nu har Hannah jobbat med min header lite och jag tycker det blir bra för att vara första gången för henne! Hon säger att den inte är klar och ska jobba lite mer med den sen när hon kommer hem från kryssningen hon ska på. Visst hon ska på kryssning med Simone, birka för den delen plus att hanna också är på kryssning, men viking line och kommer inte hem förrns på torsdag. Hur ska ja överleva ? Nej då, de får ha det så trevligt för jag är inte alls avis, nej inte alls ;) haha. Ha det bäst brudar! <3

Egentligen var det planerat att jag skulle på bio idag med Jossan, Carro och Sofie, men jobbet ringde igår och fråga om jag kunde jobba. Jag sa då ja, för jag trodde bion skulle hinna ta slut. Men nej så fel jag hade! Skulle ha sagt nej istället, men tydligen hade de dåligt med folk satt jag hade nog inget val riktigt. Bio får det bli en annan gång för jag vill ju träffa mina sötnosar nu på lovet också :)

Nej nu ska jag hitta på något att göra(kommer sluta med att jag sitter vid datan ändå) för det är ju väldigt fint väder ute. Man kanske ska ta en promenad eller nått. (hahah som om det kommer hända, lat som jag är) (Y)

ciao



Go with the flow, nej då inte alls

Ja nu var det min tur att skaffa blogg också, har tänk länge på att skaffa men har aldrig riktigt kommit till skott med det. Men nu äntligen! Hahah "WOW" tänker ni, men vem har sagt att ni behöver läsa ;)
Nu sitter jag i alla fall i soffan och dricker te, gud så gott det är! Mycket bättre än kaffe! Vet att inte alla håller med mig på den punkten dock men, haha.

Gud känner att jag inte kan detta riktigt, kommer knappt på nått att skriva! Eftersmart som man är, ni vet när man kommer på något att skriva eller säga i efterhand som låter HUR bra som helst, hatar sånt! eller hatar är väl att ta i, men det stör mig.

Hannah gumman ska förstöka fixa min header, hoppas att det går! Kommer säkert att bli bra, för jag kan ju inte ha det som jag har det nu iaf, tråkigt som fan! Men nu iaf tycker jag det räcker med skrivandet för stunden, eftersom jag läser en del bloggar vet jag att det inte är kul att läsa en massa text bara. Så jag ska försöka slänga upp en bild också (Y) haha

Ha det bra, Mickan<3

Är trött på detta väder så en sommrig bild passar bra! Då är jag som lyckligast.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0