Chef!

Well vad har hänt sen sist...Igår (onsdag) jobbade jag i skolan, Hjälpte till med en sittning. Lagade mat till 65 pers. Två serverade plus en av oss kockar. Jag var alldeles för smutsig ;)
Det gick kanon! Fick bra dricks också!
Jag och Nathalie gjorde potatiskaka, super god! det är med lite rotfrukter, potatis och ägg med mjölk och salt, peppar. Den ska jag börja göra hemma!
Stekte även köttspätt, AC och fläktarna stängs typ av på kvällarna, så när jag stekte rök det som fan och det blev rena London dimman inne i köket. Ögonen mådde inte så bra kan jag säga.
Men kul var det och kom hem halv 11 typ, så lagom trött var man idag.

Hade restaurang kök idag också, det gick bra förutom när jag skulle stå i luckan! Blir så less på lärarna ibland! Ofta serveringslärarna och kockläraren säger två olika saker. CP!
Men så kan det va ibland. Var ju trött med så var irriterad på det mesta.
Imorrn är det restaurang igen och sen choklad & konfektyr. Kommer nog få sluta tidigare än halv 6 så det är ju skönt.

PUSS<3

Jag lever!

jo jag lever, klarade nationella!! WOOOHOOOO slipper tänka på den skiten nu!!
Nu hoppas jag bara att jag får iaf minst G.
Som vi sjöng efter, "Det är över nuuu!". Nu kan man andas ut :)
Senare ikväll ska jag göra det jag har lovat mig själv, nämligen fotbad. Blir att kolla på tv också och bara chilla. Imorrn har vi sovmorgon också så det göra saken såååå mkt bättre! :D

I ROCK!!


PUSS<3


Snart dags!

Att föda! hah neej då ;)
Snart ska vi ha det där jävla nationella och jag håller på att dö! Jag hoppas att det kommer gå bra, men det är fan läskigt! USCH!
Vill bara hem och ligga i sängen och kolla på tv typ!

PUSS<3

Gaaaahhh imorrn!

Jaa jag börjar bli lite nervös inför det där jävla nationella provet i svenska som vi har imorrn. Men FAN så skönt det kommer va efter när det är över!! Så vid den här tiden imorrn kommer jag bara chilla, tror jag gör lite fotbad och grejs då. Det lät som en bra idé!!

Och som pricken över i:et eller grädden på moset så har vi lov nästa vecka!! GRAAJJJTT!!

Nu back to business!!


PUSS<3

Är det äkta?

Det blev ett jävligt långt inlägg innan här, men hade mkt att dela med mig av helt enkelt.
Sitter nu iaf och lyssnar på lugna låtar på spotify, jätte avkopplande ju! men samtidigt har jag lite svårt för lugna låtar, blir alldeles depp och gråtfärdig nästan!
shit nu fick jag värsta "jag vill gå på spa" känslan! Åh spa hotellet i tallin, det var nice! Gå på massage vill och måste jag också!!



Puss<3


Hellre brutal ärlighet än generad tystnad

Sitter här nu framför datan och försöker skriva klart föreläsningen vi ska ha på tisdag. Det går mkt bättre nu än vad det gjorde innan. Men ska se till att bli klar idag satt jag kan förbereda mig tillräckligt. Det roliga är att jag skriver om rädsla att tala inför en grupp. Jag har typ samma problem som de människorna i texten.
Men förhoppningsvis kommer det inte bli exakt så nu när vi är uppdelade i grupper och då är jag med grymma tjejer som jag tycker om :)
Men längtar till onsdag för då är detta över!!

Igår efter vi slutade halv 6 gick jag, Jossan och Carro och åt på Panini. Asså driver dom med mig eller!! vilken jävla sämst restaurang! Jag köpte en visuvio tror jag för 105 kr, vad fick jag? Jo en fjärdedels pizza på en tallrik med mer än 1 cm tjock degbotten. Sen var de några skivor med skinka och tomat...Sallad fick till och med plats på tallriken typ halva. Asså är de så snåla att de inte kan ge en hel pizza och göra hemmagjorda? Jävla cp!

men iaf, efter det gick vi och handla onyttigheter på ica sen far vi hem till mig. Senare kom Karolina, Nathalie och Hannah. Vi spelade spel, det här "med andra ord", och drack Jossans mousserade vin! Super mys!
Jossan och Carro sov sedan över hos mig.
Idag så spelade vi ytterligare ett spel efter vi vaknat, då spelade vi när och fjärran. På kartongen står det att man kan va 13år för att spela det. Men det är ju super svårt! Det är inte många frågor man klara av. Carro vann iaf sen fick mina två bönor lov att åka hem. Men det var en super härlig kväll och tack för sällskapet! :D

Hahaha här har ni två fantastiska kort på Jossan! Hahaha
(dom talar för sig själv)
Du är toppen tjejen!


hahaha döööör!




Om ni undrar vad vi hade Passoan till så är de till dessa små råttor. Man häller i en blandning i dessa "formar" som är råttor och så stelnar det yttersa och sen doppar man det i choklad. När man biter i den så är det fortfarande rinnande i mitten. Alltså Passoan blandat med socker och vatten.
Själva formen är majsmjöl(mazena, eller hur det stavas)


Långt inlägg, men det bjuder jag på ;)
PUSS<3


Har ont i magen redan nu, hur ska det här gå!

Försöker skriva en muntlig föreläsning som jag ska ha i nationella i svenska. Började när jag kom hem eller efter maten, vid 6. Skrev rubrik och sen dess har jag inte skrivit nått. Jag väljer typ vilka texter jag ska ha och sen när jag vet någolunda så vet jag inte hur jag ska börja. varför får man bara en vecka på sig ? helt galet ju! Då ska man ha hunnit förbereda sig, skriva ner de man ska skriva om och kunna det så man bara kan ha stödord som hjälp och skriva ett PM till läraren. Fuck off säger jag bara!!!

Men det får fan gå som det går, jag bryr mig inte längre! Räcker ju gott och väl med ett G!

PUSS<3

fuck off and die

Just nu känns mitt huvud som om det håller på att explodera! det trycker på som fan, jag orkar inte..

Sen skulle jag vilja önska om man kunde spola tiden lite. Först fram till jul, sen fram till studentkryssningen sen efter det kan det va som normalt. Helst sommar hela tiden.
Nu är allt bara så tungt och inget är roligt! Hatar gråa,kalla, regniga, kalla höst dagar!


Blääääää

Har ARL lektion vilket suger! Ingen lyssnar på läraren typ, alla sitter och gör annat, jossan och carro till exempel mäter armar eller nått ;) haha
Nu får läraren damp också, hahah sopa!!!

Cya


Birjer jarl

Nej nu ska jag inte va en sån bitterfitta, men det är sanna ord. GIRLPOWER som Hannah sa!

Iaf igår var jag, Hannah, Hanna och Simone på krogen. Vi kom in på Bj och där dansade vi som aldrig förr. Men tycker det är för litet där, får ju knappt plats att dansa. Men det är absolut bättre än kalas iaf.
Innan hade jag och Simone gjort middag till Hannah och så gav vi henne våran gemensamma present som även Hanna va delaktig i, en stor ram med bilder i. Efter det åkte vi in till Hanna och fika! :)
Min snälla pappa var våran svart taxi hem sen, tur att han jobbar natt asså.
Blev inga bilder från igår och jag kommer absolut inte lägga upp vimmelbilden från bj. Jag ser ut som ett skrämt rådjur...usch!


Bjuder på en läcker bild på Hannah och mig istället! ;D

PUSS<3


Humörsvängningar

Jag har rätt att hata killar efter allt som har hänt, vart finns den perfekta killen till mig? Är det inte meningen att man ska bli älskad eller.
Bajs!

Nu ska jag kolla på dansbandkampen men mor, det gillar vi för till danbandsmusik dansar man normalt inte som på krogen, killar som dansar bakom en och gnider sin kuk mot arslet! jävla as!

men jag klagar inte, det är inge fel att vara singel då kan man ju playa runt lika mkt som killar gör. 



äsch, puss<3 

För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Har inte direkt nått att dela med mig, bara att jag har vart ledig idag.
Har knappt inte gjort ett skit, men det är bara skönt det!

Ikväll är det frågan om man ska kolla på top model 14, ullared
eller biggest loser sverige!?
Alla går kl 20.00 också...great.
Men det blir nog det sistnämnda så får jag kolla på reprisen av top model på söndag.




Lite sällskap

Knäpp katt man har, han gillar att ligga på en fuktig handduk och titta på när man duschar och se vattnet rinna ut till brunnen liksom. Han gör det just nu när mamma duschar, hahah! Inte alls rädd för vattnen som de flesta andra katter är. Men det är min tok bebis det där!

Just nu bara njuter jag, för jag är ledig imorrn!! ingen söndags ångest här inte! Det sitter bra med en ledig dag efter denna natt som va, somnade vid sex på morgonen typ. Fem tjejer i Hannas rum, men det funka!

Nu ska jag kolla hur min tå ser ut sen ska jag kolla på nån bra film tror jag!
Blir ingen bild nu, tar alldeles för lång tid att ladda upp. Hatar min data för det mesta! usch!

PUSS<3

Världen bästa tjej!

Idag fyller min älskade vän Hannah Vickers 18 år!!!
Det firade vi igår men middag hos Hannah och sedan krogen! Underbart!

Älskar dig! <3

PUSS<3


Har sagt det förr, men jag säger det igen. Det är inte lätt när det är svårt.

okej, allt flög bort ur minnet nu. Kommer inte ihåg vad jag skulle skriva eller vet inte hur jag ska börja.

Vi gör ett försök.
Idag var det iaf sista dagen på praktiken, lite tråkigt faktiskt, de var ju super trevliga där! Men jag får extra jobba om jag vill, så det kommer jag nog göra. Idag dock var det ganska tråkigt, haha, men det ända jag har gjort är fikat i mer än en timme sen började jag rulla köttbullar, sen var det dags för mig att sticka nästan. Vi hade inte så många gäster.
Jobbade gjorde jag sen, började tidigare också för de var en man kort. Det gick bra men blev irriterad på en sak! Men skitsamma.

Nu är det helg! och jag ska njuta fullt ut, men imorrn blir det fullt ös! Då ska vi fira vackra Hannah som fyller på söndag, så krogdebutt för henne! Kommer bli kanon!

Min lilla Elvis Pelvis börjar bli en stor bebis!! Super sööööt!
Det är ganska galet, men han väger nästan mer än vad storkatten Gustaf gör!



Jag återkommer!
PUSS<3


Svinont!

Ja i fredags åkte vi ett gäng med Eckerö linjen. Vi åkte vid tre och på båten handlade vi det man skulle, åt lite, satt på deck i solen och drack lite. Allmänt trevligt tycker jag!
Fick me mig hem lite god dricka så nu är min "sprithylla" proppad, men det gillar vi!
Efter eckerö bar det hem till uppsala igen me buss för att sedan få skjus av Sannas super snälla pojkvän till Sigtuna. Varav jag och simone lämnade lite saker hemma hos Mathias och sen gick för att ta nått att dricka på farbror blå.
Efter det åkte vi till Märsta för att gå ut där, jag gilla den krogen faktiskt. Det var så trevlig stämning liksom!
Så ditt kommer man nog åka igen.
Efter det åkte vi till Sigtuna igen för att övernatta där.
Helt nice kväll/natt, med lite missförtånd dock vilket va synd! Men det ska vi åtgärda.

Har inte hänt nå speciellt resten av veckan, förutom idag då. Jag har äntligen fått jobba idag! :D Super glad! Det var flera månader sen jag jobbade och hade totalt glömt bort allt nästan, men sen när man satte sig framför kassan så ploppa allt upp igen. Helt kanon!

Är det någon som har haft nageltrång förr?
Ja det tror jag, men fan inte så som jag har det nu! Jag har det på stortån och den är helt inflamerad på sidan och det hänger ut en köttbit liksom, inte vackert! Varar och äcklar gör det med! Nej snart blir det att besöka vårdcentralen eller nått så de för göra ett ingrepp! Mamma får ringa imorrn!



Hanna gumman kärlek till dig! Du klarar det här!

Puss<3

YEAH!

Gud vad bra jag är som pluggar!  men om jag lär mig nått det är frågan, tycker det känns som allt man läser åker ut igen. haaha

Berättar mer om helgen senare, har ingen ork just nu.

Tycker om min nya kamera! :D



PUSS<3

RSS 2.0