Frank phone..hmmm

Idag har jag haft min lediga dag efter 5 dagars arbetsdagar. 4 av dom stängde jag, kändes lite uttjatat i slutändan. Sen hade jag två mördarpass i rad men men, vad gör man inte för pengarna!
Jag var ganska trött och det resulterade att man sov lite längre idag. På ett sätt känns det ju bra för att man har sovit ut, men sen börjar man tänka att halva dan redan har gått och man blir övertrött.
Mamma och jag shoppade lite på Gränby och vi gick ju runt och gäspade, haha. Låter helt sjukt kanske men så blir det. Har inte tid att sova, men jag som älskar att sova. Ja ja ibland måste man prioritera.

Som sagt så åkte mamma och jag in till stan. Vi shoppade på Gränby, eller jag shoppade mamma hängde väl bara me och tyckte till ;) haha. Jag behöver köpa en del saker till resan, är ute efter en blommig klänning men det finns typ inget kvar nu känns det som.
Men det blev en klänning från H&M,
Bikini och ett linne från Gina,
Gladiator skor från Eurosko. (älskar skona!)

Imorrn är det jobb igen men slutar tre som tur är, får se om jag ska in till stan imorrn kanske ska växla pengarna då eller så blir det på tisdagen. Får se.
Börjar känna mig stressad!
Tänker på saker som, har jag tillräckligt med pengar, vad ska jag packa, har jag allt jag behöver och sist av allt är det på rikitgt!?
ANDAS!

Känner att jag inte kan koncentrera mig i vad jag skriver så jag stoppar här.

PUSS<3


One for the money, two for the show

Just nu har jag super duper mega tråkigt! ja kommer inte på nått kul att göra, jag sitter bara och väntar tills jag ska börja jobba typ, det suger. Idag och imorrn jobbar jag 17-21 och fredag lördag 10-21 som tur är är jag ledig Söndag. Det känns som att den är välbehövlig. Jobbar igen på måndag 8.48-15.

Det är inte alls långt kvar till Malta nu! Imorrn är det en vecka kvar! Börjar få resfeber tror jag, men det ska gå fiiiint!

I morgon kommer älskade Hanna hem igen från Rhodos! Längtar verkligen på att få höra allt som hänt, men jösses vad brun hon kommer va! Jag tippar på att hon kommer va en pepparkaka! har ju sett att det är typ 33 grader där! Men usch vad nervös jag kommer bli när hon berättar allt men ändå taggad.
Miss you babe!

see you later!
PUSS<3

Hel helg med Hannii!

Har varit kattvakt hela helgen och Hannah har varit mitt trogna sällskap och hjälpt mig. Det är så mkt roligare att ha en bra vän här hemma än att vara hemma själv. Visst jag har ju sällskap med sötisen Elvis men man vill ju ha någon att prata med. 
Jag och Hannah körde lite depp talk med pepp talk ;) Nej men ni vet, den ena pratar om sitt depp och den andra peppar en med bra saker liksom. Jag tror ni förstår!
Det vi har gjort mest är kolla på film, har väl sett fyra eller fem skiver av one tree hill säsong 2 (varje skiva har fyra avsnitt som är en timma lång, hehe) . Men den är ju så jäkla bra! Kollade på en klassiker med, Dagboken så klart!
Så tack för umgänget kompis! <3

Hannah har gått hem nu men jag sitter kvar på samma plats framför tvn. Borde kanske göra lite sysslor för att göra mamma glad sen när hon kommer hem, men det får bli lite senare. Har en sån jäkla mens värk just nu så kan inte göra så mkt. Hatar att vara tjej ibland, iaf en vecka i månaden.

Nu ska jag gosa med my kitten och bara vara. Kände verkligen för att kolla på Harry potter typ den senaste eller nått. Fattar inte varför, knas det kan bli.


Hur fan ska jag göra? vet ju inte vad jag vill...
PUSS<3

Sommar!

Öj öj här uppdateras det dåligt, men kan bero på att lusten att skriva inte är så stor.
Men tänkte göra en kort sammanfattning sen sist.

Torsdag:
Jag kom hem från en ganska lång semster med husvagnen. Vi var i Fjällbacka först, sen Ullared och till sist Bernersberg(kommer inte ihåg vad det hette exakt). Super skoj!
   Fjällbacka

   
     
Kommer ladda upp mer på face sen tror jag, men här var lite hur Fjällbacka såg ut. Vackert! Som sagt det var fint väder men det blåste kallt och var bara runt 20 grader, sån jäkla skilland från nu här hemma!


ULLARED! ;D


Våran säsongsplats med terrass golv och sjöutsikt ;)
Borensberg heter det visst, frågade mamma;)
 Göta kanal gick utanför.



Lördag:
Då hämtade vi katten hon Morfar. Han ska hete Elvis nu förresten, cooling! han är super söt och springer runt och leker sen vill han gosa och ha närkontakt.


Söndag:
Badade i Lyssnaängen med Hanna, Emma och Hannah!
     



 



Måndag: Badade jag med Hannah på laffsen. Det är ganska varmt i vattnet där men sköööönt!
Det stinker som fan vid parkeringen och man mår illa av den lukten, hannah säger att det är doften från ett lik typ djurlik. Usch!
Men jag sa åt hannah att kolla i soptunnorna och när hon kom till sista skriker hon och springer därifrån, jag blir ju skit rädd då med så klart! Hon sa att det prassla i den.
Efter om och men så vågar vi öppna den tillsammans och går förstiktigt fram och kollar...men det visade sig bara vara några påsar där. hahahah!

Tisdag:
Badade jag i Mehedeby med Hanna, Emma, Simone och Malin. Det var ett kanon bad!
Jag har inga bilder därifrån.
Vi spelade beachvolleyboll men faan vad sanden var varm man kunde ju knappt spela!
Men jag gillar det ändå!

Onsdag:
Sa jag och Simone hej då till Hanna!
Hon åker till Rhodos på torsdag med Emma och Matilda. Kommer sakna dom!

Torsdag: Idag åkte Hanna till Rhodos som sagt. Det är två veckor tills jag åker till Malta!
Hanna skickade ett sms och sa att hon var framme, Kommer sakna dig babe!


Idag:
Familjen åker ut med husvagnen till Gräsö och jag stannar hemma för att vara kattvakt. Kommer vara helt ensam hemma, det kan vara så jäkla skönt i bland!

Ja det var allt. Det tog mig typ en vecka för att orka göra detta ! haha
Men nu ska jag försöka bli bättre.
 PUSS<3

Levis!

Nu har vi kommit på ett namn till våran lila pojke vi har fått:D asså kattunge ;)
Har ska heta Levis:D Super gullig! :D kommer bild sen.
Jag uppdaterar mer sen för nu ska jag bada med Hannah!. Svettas sönder! :D

PUSS<3

Sråååålande!

Idag har jag solat hela dagen, tänkte jag säga men det blev fel. Solade från halv elva till typ halv två sen kom molnen. Jävla moln säger jag bara! De kan DÖÖÖÖ!
Men i helgen nu ska det bli super väder och då jäklar då är det sol och bad som gäller för hela slanten!

På söndag är det fotbolls vm FINAL!! Det står mellan Holland och Spanien som nog alla vet och självklart hoppas jag på Holland! Finalen ska ses med Hanna och hon hejar ju på Spanien, vi kommer inte va sams framför tvn tror jag, kanske slutar med slagsmål :O hahha neej då. Men nån kommer ligga och stupgråta i soffan tror jag, och tyvärr Hanna det kommer bli DU! hihii

Tror jag aldrig har varit så engagerad i fotboll som jag varit nu när vm gått, har nog kollat på alla matcher nästan, den jag missat frågar jag pappa direkt vem som vann. Sverige har inte ens vart med liksom, brukar bara kolla på sport om Sverige e med. Det är som roligast då ju. Men fotbolls vm har vart min och pappas sysselsättning nu när han har haft semester och jag då. Sådan far sådan dotter så att säga ;D

Det får räcka för idag!
PUSS<3


Hem ljuva hem!

Okej Tyskland gick inte vidare, men nu hoppas jag på att Holland vinner!

Nu är jag äntligen hemma, åkte hem en dag tidigare för vi kände att vi inte ville åka hem på en dag med sol och värme. Så vi åkte idag när det var mulet och blåsigt.
Och ja här hemma var det väldigt varmt! Det har inte jag upplevt nu när jag varit borta, alltid kalla kvällar.
Det känns skönt att va hemma iaf, har saknat alla här hemma!

Nu har jag så jäkla ont i magen, känns ju bra när man har kommit hem äntligen, men hoppas det går över snart.

PUSS<3


Jag vill se!

HOLLAND


OCH TYSKLND


I VM FINAL!!

Next destination Borensberg

Ändrade planer som sagt, blev inge Gränna utan Borensberg. Det ligger typ några mil utanför Motala. Vi åkte från Ullared kl 1 ungefär och har åkt hela dagen typ. Kom hit vi halv 7 kanske.
Vi har fått en SKIT BRA plats! De var ganska fullt här så fick ta en säsongliggares plats som inte e här just nu och vi har sjöutsikt och terrass golv! Kan ju inte bli bättre. Här skulle vi ha vart från början, nu ska vi stanna två nätter här bara kanske. Imorrn har de lovat fint väder och då ska jag banne mig sola och bada! har inte blivit nått sånt nu när vi var i Ullared, dels av vädret och av shoppingen.

Åhh såg nyss att Eric Saade va med på skansen! :D Det var sockergodis för mina ögon!
mmmmmmmm

Har jag nå mer att säga? hmmmm nej inte vad jag kommer på just nu. Men kommer förmodligen hem sent på fredagen igen. Bra det tycker jag har saknat mina sötisar hemma! :D

Inge bra bild på mig, men jag gillar den ändå;) haha
Puss älskar dig Hanna! :D<3



Sötnosar! :D <3


<3

Blandade känslor

Nu är det sån där kväll man vet varken ut eller in. Är deppig och ensam men samtidigt nöjd och glad.

Det har varit super skönt att vara borta så här och jag har verkligen fått upptäcka i stort sätt hela västkusten, eller nu tog jag i men har ju varit på en jäkla massa ställen här, har ju flängt runt som en jävla höna :O.
Fint väder har det vart och jag har fått sett den vackra och härliga delen av västkusten med klipporna och de söta husen. Super! Men är ganska avis att ni där hemma har värsta tropiska värmen, visst här är det varmt men ganska mkt moln, jag är i Ullared nu förresten! Sen är det mkt kallare här. Så jag längtar hem så man kan få uppleva det men med min vanliga otur så kommer det var borta säkert när jag kommer hem...Men hoppas att det är kvar för imorrn åker vi vidare till Gränna och där skulle det bli fint.

Idag har vi shoppat loss på Ullared. Gick inte på lika mkt pengar som hon ros-marie som va med i pogrammet fick,hahah tur det! Jag shoppade mest kläder. Var ute efter klänningar, men när man hittar en fin så finns inte min storlek...de hade typ bara 42,44. Det kan ju jag ha...nej!
Jag gillar Ullared, men så mkt billigare är det inte ändå. Hittade en addidas tröja med dragkedja som jag alltid velat ha, den kosta 499 kr och om inte jag minns fel kostar den det i vanliga affärer med.

Imorrn ska vi gå en gång till i Ullared för att köpa det vi missa, mamma har en inköpslista (Y) haha. Sen ska jag köpa en One tree hill box!
Efter det bär det åt Gränna, tror jag iaf. Mamma och pappa ändrar planerna ganska hej vilt här. Men som jag tror kommer det bli att vi åker till Gränna och sover där en natt, efter det åker vi hemåt och ställer husvagnen på gräsö och stannar där till söndag och låter husvagnen stå kvar. Men får se vart det leder.

Men fan va less jag blir!! Mitt internet funkar inte här nere har jag märkt så nu gick jag till receptionen och köpte koder som man använder för att logga in på campingens nätverk. Jag trycker på det man ska men inte kommer det upp nå jävla sak man ska skriva användar namn och lösen på! kan ju va jag som gör fel men tror fan inte det! Men tydligen går jag på det nätverket nu, men det är ju samma kassa teckning det med, får sitta på samma plats annars loggas det ur, och ja jag sitter i ett annat hörn av förtältet nu. Vad är det med hörna liksom? Så det måste va fel trots allt...blir så LESS!!!!
Så nu vill jag bara hem där internet funkar, men jag ska inte säga att det funkar bra hemma för det gör det inte...

Oj nu blev det väldigt långt här men nu har jag uppdaterat iaf. Men vi hörs nog inte förrns jag kommer hem igen, orkar inte med detta skit!
Nej nu ska jag göra nått...vet inte vad, kanske gå o lägga mig.

Läste mitt horoskop. Vecka 28 ska jag få ha tur, hoppas på det!
PUSS<3


RSS 2.0