Blandade känslor

Nu är det sån där kväll man vet varken ut eller in. Är deppig och ensam men samtidigt nöjd och glad.

Det har varit super skönt att vara borta så här och jag har verkligen fått upptäcka i stort sätt hela västkusten, eller nu tog jag i men har ju varit på en jäkla massa ställen här, har ju flängt runt som en jävla höna :O.
Fint väder har det vart och jag har fått sett den vackra och härliga delen av västkusten med klipporna och de söta husen. Super! Men är ganska avis att ni där hemma har värsta tropiska värmen, visst här är det varmt men ganska mkt moln, jag är i Ullared nu förresten! Sen är det mkt kallare här. Så jag längtar hem så man kan få uppleva det men med min vanliga otur så kommer det var borta säkert när jag kommer hem...Men hoppas att det är kvar för imorrn åker vi vidare till Gränna och där skulle det bli fint.

Idag har vi shoppat loss på Ullared. Gick inte på lika mkt pengar som hon ros-marie som va med i pogrammet fick,hahah tur det! Jag shoppade mest kläder. Var ute efter klänningar, men när man hittar en fin så finns inte min storlek...de hade typ bara 42,44. Det kan ju jag ha...nej!
Jag gillar Ullared, men så mkt billigare är det inte ändå. Hittade en addidas tröja med dragkedja som jag alltid velat ha, den kosta 499 kr och om inte jag minns fel kostar den det i vanliga affärer med.

Imorrn ska vi gå en gång till i Ullared för att köpa det vi missa, mamma har en inköpslista (Y) haha. Sen ska jag köpa en One tree hill box!
Efter det bär det åt Gränna, tror jag iaf. Mamma och pappa ändrar planerna ganska hej vilt här. Men som jag tror kommer det bli att vi åker till Gränna och sover där en natt, efter det åker vi hemåt och ställer husvagnen på gräsö och stannar där till söndag och låter husvagnen stå kvar. Men får se vart det leder.

Men fan va less jag blir!! Mitt internet funkar inte här nere har jag märkt så nu gick jag till receptionen och köpte koder som man använder för att logga in på campingens nätverk. Jag trycker på det man ska men inte kommer det upp nå jävla sak man ska skriva användar namn och lösen på! kan ju va jag som gör fel men tror fan inte det! Men tydligen går jag på det nätverket nu, men det är ju samma kassa teckning det med, får sitta på samma plats annars loggas det ur, och ja jag sitter i ett annat hörn av förtältet nu. Vad är det med hörna liksom? Så det måste va fel trots allt...blir så LESS!!!!
Så nu vill jag bara hem där internet funkar, men jag ska inte säga att det funkar bra hemma för det gör det inte...

Oj nu blev det väldigt långt här men nu har jag uppdaterat iaf. Men vi hörs nog inte förrns jag kommer hem igen, orkar inte med detta skit!
Nej nu ska jag göra nått...vet inte vad, kanske gå o lägga mig.

Läste mitt horoskop. Vecka 28 ska jag få ha tur, hoppas på det!
PUSS<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0