Only text!

Ja eftersom att min kamera är spårlöst borta och antagligen snodd av en pantad jävlel så kommer det bli bara text, inga bilder. Tack för den du!!!

Galaxykryssning:
Vi var ett härligt tjejgäng som åkte denna båt. Hade trott att det bara skulle va pansionärer men det var en del ungdomar trots allt. Det var en toppen kväll förutom att man inte såg Jossan och co så mkt, vilket va lite synd. Det slutade med att man träffade en massa stockholmare från olika delar av länet och det ena lädde till det andra. Gick och la oss 8 på morgonen ungefär. Klart man va påverkad också, jag menar gratis vin på buffen. Bara ta hur mkt man ville liksom. haha. Sämre mådde man dagen efter men vad gör det om hundra år!

Överraskningsfest:
Jag och 7 andra hade fixat en överrasknings fest åt Hanna och Cornelia i skyttorp. Efter en del bilåkning med bindel kom födelsebarnen till lokalen och de blev rejält överraskade. Vi möte upp dom med tårta och sång!
Förkrök och lite lekar blev det, sen droppade alla människor in. Kände knappt nån, men skitsamma ;) Dans och vimmel blev det och allt var nice. Senare på kvällen blev det lite kaos men sånt händer.
Det tråkiga var då att jag blev av med min kamera och Emma blev av med pengar, kamera och dricka. Jävla IDIOTER!
Städa dagen efter var inte lika nice dock, men fint blev det iaf.
Lagom trött och sliten var man också efter denna vecka! Nästa helg blir det en vit helg.

PUSS<3

JÄVLA RÖVHÅL!

Nått JÄVLA LJUSHUVUD har tagit min kamera! Va FAN är det för fel på dagens ungdomar! Vem fan snor liksom!?!?!?! Jävla arsel! Blir så jävla ARG!

nu betyder det att mina bilder från kryssningen e borta och alla bilder jag knäppte igår...Det sorliga är att jag fick kameran i julas, inte äns ett år gammal! FAAAAAAAAAAAN!


All alone biatch!

Är på sånt där, fan jävla idiot jävel, faaan vad du suger fucker, humör! haha. Känner verkligen för att käfta emot och ba, hahaha fan vad du suuuger! eller, VEM VARE!! hahaha, Helt knas jag vet, men så kan det va ibland! hahaha
(fan vad är det för tjej tänker ni)

Kameran är på laddning så bilder från båten kommer senare, inte för att de blev så många men några iaf.

Nu sitter jag ensam hemma och kollar på inspelade fångarna på fortet ;) Älskar det pogramet! Fan tur att inte fyran har ändrat på det, då skulle de ha fått stryk! Det äger!
Fan det är kul när man sitter och kollar på inspelat och sen mitt i reklamen kommer man på att man kan spola...hahah galet smart man känner sig då! (Y)

Idag var det mössprovning i skolan, shit redan! nästan man känner sig stressad!
Det gick iaf bra, men har inte beställt nått än, ska beställa senare hemma i lugn och ro med mammsen! japp japp.

Nej nu ska jag ha en filmkväll med mig själv och ba va go! sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på paradis hotel danmark! Jag gillar starkt kan jag säga! :D

PUSS<3

Illa, jag mår illa!

Nu är jag hemma igen efter en kryssning med Galaxy!!! :D
Det var dunder och super kul, men fan att man mår piss dagen efter. Varför frågar jag mig? det är kul att dricka och man tänker inte på morgon dagen, men sen när den är där, jaa då är man inte lika glad längre! Usch! Aja men livet går vidare och jag ba kööör!

bilder kommer senare!

Imorrn är det skola, men börjar inte förrns två. Men det sura är att vi ska prova studentmössor kl 12....bajs på det! kanske inte kommer prick 12 men får se. Slutar halv 6 iaf, galant så där på en fredag! right?
Nej nu ska jag typ sova, blev inte så bra sömn i natt när man gick och la sig kl 8 på morgonen...;)

PUSS<3


Grattis världens bästa Hanna!!




GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN ÄLSKADE DU!!!
ÄNTLIGEN 18!!
<33

De man älskar ska man hålla hårt, vissa ska man släppa helt

Har kommit fram till en sak, Kalas suger egentligen. Musiken kan man knappt dansa till, man dansar bara samma samma hela tiden. De har bara öppet ett dansgolv när de kan öppna det andra med så man får dansa lite r&b i stället. Neej det borde finnas cblubar som PLUSH i stället. Där var det as bra musik!



PUSS<3

First day

Well första dagen i skolan idag och inge mer sommarlov, känns tufft! Snart har man tagit studenten och man får välja själv hur man gör i framtiden. Fan snart är man 40! haha

Kändes totalt onödigt att åka till skolan iaf, skrev på en massa papper och fick busskortet. Skit tråkigt!
Schemat kan man diskutera. Det är väl både bra och dåligt. Värst är det på fredagar. slutar halv 6 då...Men har sovmorgon till 14. Men sen kommer praktiken i gång så då är det praktik först och sen en lektion till. Men ska nog klara av det ändå, men det känns verkligen som att fredagen förstörs och man får automatiskt kortare helg.

Ikväll blir det krogen för att fira Josse! Den bönan fyllde igår! GRATTIS!
Snart är alla 18 då jäklar blir det krogen !
På onsdag blir det kryssning med, nått att se framemot! Ska bara boka snart, kanske börjar bli brottom med det.

Måste berätta en sak också, gjorde pasta carbonara nyss och FYFAAN va äckligt det blev! haha. USCH! man kan ju undra hur jag har klarat mig i skolan....

PUSS<3

?

bajs


Heldag på Grönan!



   


HAHAHAHAHHA! Schnygga bjudar!!


Taggade till Grönan!

 



Kanon dag!

PUSS<3

Livstids straff på förkylningar!

Jag vill bli frisk!! Trodde nu att det hade blivit bättre, men nu har jag fan ont i halsen igen!! Sen tror jag det är knas med bihålorna med, det liksom smakar eller luktar metalliskt i näsan, bara jag känner det liksom, typ ingen som förstår när jag säger det men det känns ba fel, galet och äckligt! nej usch! har varit förkyld över en vecka nu.
Blir till att beställa tid till doktorn tror jag.

Shit vad det kändes som att jag bara pratade om mig där och " tyck synd om mig nu" hahah. Men vafan lite ego time får man ha ibland!

PUSS<3

Bra gjort!!

Nu ska jag berätta en sån rolig sak som ni aldrig har hört förr! Jag lovar...

Hmm hur ska jag börja..jag sitter i vårat datarum hemma och min bärbara står brevid den stora datan och så har jag laddar sladden i som går över rummet(på golvet) för att komma till den där jäkla väggkontakten. Jag bestämmer mig för att gå på toan eller nått och när jag precis är på väg ut så SNUBBLAR jag över sladd JÄVELN så datan far i golvet! PANG. Jag tänkte "SHiT DATAN!!" för jag såg att den stängdes av liksom. Sen när jag lyfter datan ser jag att sladden in i datan liksom är helt sne och jag tar ut den och försöker rätta till den liksom, det slutar med att jag håller piggen i handen och sladden i den andra så den är alltså AV! Hur ska jag kunna ladda datan nu, mitt batteri är alldeles för dött så man kan max ha fem minuter utan sladd. Fan va bra gjort Michaela! GULD MEDALJ! wooohooo
(tur att vi har en till data)

BAJS!

aja ska åka till telia eller nått och köpa ett nytt batteri. man kanske får en ny laddare då? hoppas det.

Idag har jag lekt med mina flickor hos Hanna i stan! :D det var najs, vi gotta i oss lite gosaker och prata lite.
Efter det åkte mamma och jag in till Ikea och köpte en säng till mig. Det blev en Sultan 120cm, den är inte hemma än dock, så den kommer på onsdag! Me like!


PUSS<3


Pics!

Här kommer några bider på min så otroligt söta katt! haha
Elvis take it away! wweeeey

  
Han är ju för söt! åhhh


Måste ju visa hur snygga jag och Hannah kan vara ibland! HAHAHA



Ja vi hade tråkigt en dag och då blev det så här!



Köpte Malibu och Smirnoff i Malta och de har fått en snygg plats i hyllan!
Nice huh!? Me like!

PUSS<3

Söndag den 15 augusti

TACK Hannah hjärtegull till designen! Blev ju super fint och jag är galet nöjd! :D <3

Nu har jag kommit hem från Gräsö, det blev det till slut. Det var ju fint väder där så det var skönt. Vi gick in till Öre för att kolla på badortsdagarna, inget för mig kanske. Jag gick mest runt och tänkte, " tar vi en hel soldag åt att kolla på det här?"
Mamma ville bada sen när vi kom hem, runt halv 6, men då var inte jag lika pepp på det längre då pappa och mamma badade. Det var ju kallt ju, då badar inte jag. Hatar att frysa! hah

Nu håller jag på att städa och rensa ut mitt rum. Tycker jag har på tok för mkt saker i mitt rum så nu ska allt skit bort. Imorrn ska jag och mamma åka till Ikea och köpa en större säng åt mig så jag behöver utrymme! :D
Jag köper sängen själv faktiskt. Plånboken är inte tom om man säger så.

På tisdag blir det Grönan me underbara tjejer och kanske sova över på ett vandrarhem eller nått, sen på fredag börjar skolan igen. Knas att börja på en fredag dock.
Nästa vecka kanske det blir kryssning också, men får se om jag får med mig några!

Puss<3

Tack Hannii!<3



Ny design, ja

Ja ni ser rätt, det är en ny design, som jag hannah vickers då har gjort. Den är inte riktigt helt som jag ville ha den, men jag har suttit med den hela dagen idag, så jag orkar liksom inte mer :)

Hoppas du är nöjd mickan min vän!

PUSS

www.Hannahvickers.blogg.se

Crazy day!

Min förkylning tog över allt, GRATTIS! Ingen utgång för mig i kväll alltså...
Cpcp!

Klippte mig idag då. Det vart bra men annorlunda har inte vant mig vid det liksom. Ingen bild blire än det kommer väl senare. Man ser skillnad iaf ;)

Jag har ett litet bekymmer då då. Ska jag åka ut till Gräsö och husvagnen och umgås me far och mor, eller ska jag va hemma och ta hand om katterna och vara hemma själv. Man blir ju ganska fast när man är hemma för katterna, men ändå så fri liksom. Till Gräsö vill jag åka för då tar ju dom hand om mig eller hur man säger och jag tar det lugnt. Men där är man ju också fast liksom. Festa i helgen vill jag också göra, men det ser inte ut som att det kommer hända. Så vad gör jag!?
Får se imorrn helt enkelt hur det blir.

Just nu svettas jag ihäl så jag ska tvätta annsiktet i kallt vatten!

Ciao<3

Creative zone!

Imorrn ska jag klippa mig!!! Äntligen! Mitt hår har varit som en risbuske nu på sistonde, så nu ska jag göra en förändring! Ja kommer visa en bild sen hade jag tänkt. Mer säger jag inte, hihhi.

En sak som jag hatar i nuläget är att man inte får göra som man vill. Jag menar jag är ju 18 nu och då ska jag bestämma själv tycker man. Jag vill bara bo själv och göra vafan jag vill utan två jobbiga föräldrar som är på en 24/7!! De måste fatta att deras dotter inte är 3 år gammal längre utan att jag är 18, jag är fortfarande deras lila skrutt men hon börjar bli stor nu. Tyvärr asså!

Förmodligen blir det utgång i Gävle imorrn, men dels sätter min jävla förkylning som aldrig släpper till och sen vet jag att mor inte kommer bli så glad. Så hur gör jag?! bajs på det!

PUSS<3

Bonde för en dag!

Idag vid halv 7 åkte jag till Hannahs jobb på hennes skola Jälla för att hjälpa till så gott jag kunde i ladugården. Vi mjölkade kossorna, det var maskiner men man mjölkar lite själv, sen skrapa vi bajs oh sprutade golven. Bajs kan vara rätt tungt asså, haha orkade knappt med!
Kollade på grisarna också, super söta små kultingar. När man kom hem sen luktade man inte så gott direkt.
Det blev lite strul så vi kom inte därifrån förrns 22.
Bondelivet kanske inte är så mkt för mig, men det var intressant helt klart! Var lite rädd för kossorna, de var ju större än vad jag trodde! haha.
Tack Hannah för att jag fick komma med, du klarade det där galant! riktig bondtjej! ;)

PUSS<3


Regnig dag i Uppsala!

Jag och Hannah gick på stan idag, och självfallet så kommer värsta SKUREN! Det ba vräkte ner, det blev stora pölar och översvämmningar! Vi fick lov att kliva i dom också och få dyngsura fötter så det gjorde inte saken bättre liksom.
Så här såg vi ut, blöta katter!








Det slutade upp sen efter ett tag och sen möte jag upp Hanna gumman som har kommit hem från Italien!! Vi tog en fika och pratade en massa. Det var mys!

PUSS<3

Malta 2010

Okej nu kör vi!

Tänkte släppa en så kallad bildbomb här nu, från Malta då alltså.

Väntan på flyget på Skavsta flygplats.
   


Första restaurang besöket i Malta!


Våran balkong (Y) hhaha men det funka!



   
Stranden!

   



Blue lagoon!
 


 

                           

     







Våra Italienare!
Han längst bak som sticker upp längst var det som sa: I don't speak english, but I LOVE YOU!
Hahah han var super snygg, kan ju säga att jag fick en dans med honom, bara för att skryta lite liksom haha! ;)

 



Ladies night!
Om det ska vara korrekt så borde de ändra till ladies hour. Vi hann se en kille strippa sen kom det tjejer.
Vi gick efter ett tag och rökte vattenpipa istället. Gick tillbaka lite senare då frågade jag om det fortfarande var ladies night, men då sa han att det var slut. Man ba jävlar vilken ladies night! Wooohoooo


Bruttorna!

Våra dagar såg ut ungefär så här.
Man klev upp ganska tidigit, berodde lite på när man gick och la sig, för att sedan gå till stranden och sola och bada, sen blev det lunch på samma restaurang the Angler´s. Efter maten gick vi till stranden igen och sedan hem för att fixa oss till middag.
Efter middagen var det hem för att fixa oss mer och sen gick vi ut och skaka rumpa på våran favvo club Plush. Drinkar och sambuca shot tog vi på Huggins & friends där vi också blev stammisar!

Som sagt det var en grymt bra och nice vecka i Malta, vill tillbaka och bara leva livet!
Måste tacka mina sötnosar som var med också, inte tråkigt en sekund!
Mer bildern finns det på face, bara att kika!

PUSS<3


Alla heter Glenn i Göteborg, SKÅL!

Nu är jag hemma från Malta igen! Det har varit super, helt underbart!
Sammanfattningsvis, sol och bad, drinkar, skaka rumpa, röka vattenpipa, strippklubb och massa sliskiga italienare.

I don't speak english, but I love you! citat från en Italienare. haha. wweeeeeyyyy!

Jag ska ta med bilder och så senare, just nu orkar jag inte det.
Men som sakt Malta äger!

Puss<3

RSS 2.0