Raggar praktik...eller?

"Om du skulle vara 1 ½ år äldre skulle jag satsa på dig"
- Så sa kocken på min praktik till mig idag. Man ba- okeeeeeeej, heheh! då kände jag mig obekväm och nu vill jag nästan inte jobba med han längre. Blev ju nästan chockad förfan! Visst han är ju inte så gammal, 25, men neej!!! Känner hur han kollar på mig och så pratar han hela tiden med mig om massa skit.


Sen på morgonen så lyssnade vi på radio och då var det rix mogonzoo på och de prata om sex typ. Han ba" Oj de pratar bara om sex på radion idag, hehhe" Sen sa hon, vad hon nu heter, att vi tjejer/kvinnor förlänger livet när vi har sex. Han ba " tycker du det?" "själv tycker jag inte detför oss män, mer förkortar" Då visste jag inte vad jag skulle säga. Vill ju absolut inte snacka sex med honom!
Imorrn är det en tjej, chefens fru, som ska vara i köket! Tackar gudarna för det!
Nu låter det verkligen som att jag ska skära mig i armarna typ, men så farligt är det ju inte, mer bara att jag är där för att lära mig om mat inte bli raggad av en blatte eller isralienare eller hur fan man säger!

KNÄPP KILLE!

Ensam mamma söker!

Okej nu är Ensam mamma söker slut för denna säsong och det sluta ju halvbra i programmet, men nu när man kollar i efterhand på tv3 play så är det ju ingen som har blivit ihop. Visst det kanske inte är så lätt att bara bli kär så där pang pang i ett program, men att ingen blev ihop är ju hel knas. Då känner man ju att man nästan har kollat i onödan, fast nääää det är ju så bra att man måste kolla!
Men tycker det är tråkigt att det inte blev nått, framförallt ett par som verkligen var kära!
Fast fan vilket svin Petras kille va!
Aja varför bryr jag mig...haha.



PUSS<3

Aboo mannen du vet whalla habibi!

Vad är grejen med att svenskar vill prata svenska med utländsk dialekt? eller hur fan man nu säger! Men det jag menar är hobbyturkar, eller svenskar som umgås med utläningar.
När man lyssnar nån gång på bussen eller när det är nån som går förbi så pratar dom så och när man kollar på dom är det en total svenk som pratar. Fattar inte grejen?
Nu tror väl ni att jag är värsta rasisten, men nej då. Blir ju irriterad bara! Om man är svensk ska man väl prata svenska eller?
Bara för det tänker jag på det sättet som de pratar...men det skyller jag på kocken på min praktik.

Ville bara få ur mig det, har alldeles för tråkigt just nu...

Burreliburr bonkelibonk

Pang pang!

Kul att man kan lita på ul...Skulle ta tåget kl 8 imorse, men inte fan kom det då inte, utan 25 minuter senare typ. Fick stå ute i kylan och frysa arslet av mig! INTE KUL NÅNSTANS!
Kom 40 minter sent till serveringen också, men det var chill.

Imorgon är det praktik 8-12 sen ÄNTLIGEN är det helg!!!
I helgen blir det först stockholm men lite julshopping sen hem till Jossan för käk och sen Märsta med nått liveband och slå klackarna i taket! TOPPEN!
På söndag vet jag inte om det kanske blir lite julbak hos jossan, men sen ska jag hem till Uppsala igen för bio, Harry Potter, det blir inget idag. Men det ska bli mys! Hhihih

Ja juste, igår var det kvällsservering i skolan. FY FAN vad jobbigt det var! Först när vi kommer dit så påminner nån om att det är vinöppning!! Redan där dog jag typ. Det är typ det värsta som finns, stå och öppna en vinflaska mitt framför gästerna. Jag fick en beställning på vin, men jag bad snällt min lärare öppna den, pussy som jag är, men jag klarar inte det när man bara har övat på det en gång!
Det är så mkt mer man måste tänka på kvällservering än på lunchservering, galet jobbigt! Men det ska nog gå bättre nästa gång. Gjorde en fel beställning också...en gubbe fick nått annat än vad han hade beställt, men som tur var löste det sig snabbt. Ja du ser hur det gick för mig. Men det var kul annars (Y)

PUSS<3

YEEAHH! GRRRR



Läget då? ;D

First day at practice!

Idag var det första dagen på den fyra veckors långa praktiken! Det lät ju fan lite hemskt..

Aja men det gick bra och jag trivs. Mysigt café och trevlig personal. Kocken är utländsk så lite svårt att förstå vad han säger ibland och så pratar han ganska mkt skit också. Men han var trevlig. Men när han pratade med mig pratade han som om jag var ett litet barn som inte visste ett dugg. Kommer inte på nått nu vad han sa, men simpla saker som typ alla vet, lite irriterande men saksamma.
Han kommer va ledig nu två dagar, men vet ju inte hur chefen är i köket. kanske värre, haha!
Tror nog att jag kommer klara av alla veckor iaf, lite bonus är ju att på torsdag och fredag kommer jag få sluta 12! KANON!

På torsdag, förmodligen, ska jag, brorsan,Emma och Hanna kolla på bio! Harry Potter såklart! Bäst att passa på att umgås med brorsan nu när han ska flytta snart! Jävlar i min lilla låda vad knas det kommer kännas sen när han inte bor hemma längre! Stor kille!

Asså kolla på den här SÖTNOSEN!! Det är en av morfars kattungar, det kan va Elvis, vem vet!
Kan de inte alltid va så där små!


PUSS<3

En sån jävla tråkigt dag!

Dels har man söndags ångest, första gången på länge. Sen att jag är så jävla slö att jag inte orkar göra nått som resulterar att man sover länge och vaknar med värsta huvudvärken!
Hatar söndagar! Hatar också att min förkylning aldrig bryter ut!
Shit på daj!!

Ja eftersom att jag har så tråkigt osv så kollade jag in ensam mamma söker bloggar som de har, varför skriver alla så mycket!? Orkar ju inte läsa. Framför allt Lindas, hon skriver liksom en mening sen mellanrum till den andra meningen. Typ as långt!
Aja faaaaan vad tråkigt jag har!!!

Rädda mig snälla!?

Kolla våran hemsida!

http://www.ekebyfestfix.n.nu/

DO IT!

Grattis bror på 20 års-dagen! (i efterskott)


Ekeby Festfix UF






Gränby UF mässa Imorgon!

I morgon är det Gränby UF mässa, jag och mina kollegor ska stå där, satt kom!! 15-19! :D
Vårat företag heter Ekeby festfix och vår affärsidé är Mat & Servering på plats.
Så om du eller någon annan behöver hjälp med matlagning och servering så kan ni anlita oss!

Idag har det varit en struldag, eller inget har gått bra för mig. Hade planerat dagen hur jag skulle lägga upp allt, men det fucka upp sig redan i början när chefen på praktiken inte var där när jag ringde, sen åkte jag till odinsborg för att kolla jobb schema men då var inte den chefen där heller...kul liksom.
Sen när man kommer till skolan hade vi en lektion på en halvtimme typ sen fick jag och Carro fixa allt vi ska ha med på mässan. Det gick ju inte helt problemfritt, men nu har vi allt under kontroll iaf!
En sak jag inte fattar är hur alla data freaks klarar av allt inom data! Fan ni är riktigt duktiga isf!

Aja nu ska jag stryka en duk typ eller nej ett lakan är det fan! Ska ha det på bordet imorrn.
Men så är det sörrru!

PUSS<3

Just a dream

Jämnt när jag ska skriva här så måste jag lyssna på musik, får väl insperation av det kanske. mest troligt liksom. Och vad passar då bra om inte Petter!

Idag var det nationella i skriftligt i svenska, som nog alla vet om om man kollade på facebook imorse. Det gick väl bra, men vet inte alls om jag skrev rätt. Skulle skriva ett kapitel, men jag visste iaf att man inte behöver skriva en inledning.
Alla blev typ klara snabbt men jag tog lite längre tid på mig. Efter lunch iaf.

Imorgon ska jag ha min sista lektion på detta år och på två månader typ. Kommer man sakna skolan tro? Njaa kanske bara. Kommer kännas helt knas att komma tillbaka sen i februari.

Idag efter skolan träffade jag upp min vän Hanna, vi gick lite i affärer men sen märkte vi båda att ingen av oss var riktigt shoppingsugna satt vi bestämde oss för att fika istället. Det satt fint! Men usch vad jag måste börja träna! Men det var trevligt att träffa min pärla igen, lite att prata om satt säga! <3

Bild lånad av Emma! :D


Måste även slänga in denna, jag gillar den stenhårt!
(Även den lånad av emma)


PUSS<3

Stockholm i mitt hjärta

Petter är fan bra! Asså sångaren. Lyssna på låten, stockholm i mitt hjärta med Petter så får ni höra !
Han är ju med ett pogram på tv4, så mycket bättre. Han har också gjort en låt av lil-babs låt, en tuff brud i lyxförpackning! LYSSNA!
KANONERS!



PUSS<3

Det går bra nu!

Okej nu är jag på sååååå mkt bättre humör och inte alls arg på min moder!! (pappa vet jag inte än vad han tycker, men strunt samma. Han jobbar.)
Det jag var arg över igår vad att de sa nej till Hassela, det är asså Jossans kusin som har bokat en STOR stuga i hassela som har 25 rum eller nått. Det kommer bli helt jävla super och underbart!
När jag kom hem idag har jag pratat om det och nu äntligen har mamma gått med på det! :D så nu är det betalt!
FAN VAD UNDERBART!
Mamma tycker väl fortfarande inte om det, men det skiter jag i. Som hon sa, varför ska du ha kul hela tiden? jaadu mamma...det finns en jävla enkel förklaring till det! Man lever bara en gång!!
(sen fan vilken dum fråga! )
Aja

Så nu tycker jag allt är toppen, massa smaskiga saker som väntar. Enda minuset är väl att det är praktik. Orkar inte alls med det! Fyra HELA veckor!
Sen fem efter lovet, men det kommer ju va i Sälen! så det kommer bli lite bättre och roligare!

SUPER GLAD!!

PUSS<3

Om allt bara skulle vara lite enklare!

Fånga dagen och lev livet brukar man ju säga, men det är inte så jävla lätt när två individer står i vägen och bromsar upp en!
Tack för att ni alltid förstör...


SKA SLÄNGA DIG I VÄGGEN!

JAG HATAR MIN JÄVLA DATA!!!
Jag vet att hatar är ett stark ord, men va fan! en segare data kan man leta efter och allt blir ju bara så tråkigt!
Sitter och väntar i hundra år på att en bild ska laddas upp, men nej då står det att webbsidan kan inte visas!
FAR ÅT HELVETE BARA!! Snart har denna skit data sett sina sista dagar! eller nått...

Telia kan suga min liltå också, de suger verkligen apballe! FUCK OFF!

Nu ska jag byta data!
HEJS!

Excuse moi!

Okeej det kommer inga bilder nu från Emmas tjejmiddag, men sitter på fel data. Inte bokstavligt då, inga såna tankar!

Idag är jag hemma från skolan, är tung i huvudet och har vart ett tag nu satt man börjar nog bli förkyld. Men det känns som att det aldrig bryter ut!
Hellre nu än att det dras ut på det liksom.

Har inte mkt alls att skriva. Ganska rastlös är jag också, borde kanske plugga eller städa rummet. Men till det finns det ingen ork!
Får se vad som händer senare.

PUSS<3

Jo jag lever.. ;)

Tänkte man kanske skulle slänga in några ord här.

Vilket jävla väder vi har gott folk! INTE okej! Det är mkt mer snö här hemma än i stan, men så brukar det ju vara. Men neej vad tråkigt, kallt och äckligt det är med snö!
Men okej lite mysigt är det ju, när man väl är inne. Och första snön är ju alltid bäst. Men aja! Finns både för och nackdelar.

Fick reda på mitt muntliga i svenska idag, VG IT IS!! Så jävla stolt över mig själv! jaaa då! Lite små kul var det ju när Jossan och Carro också fick det! ;) hihi bra vi är!

I nästa inlägg kommer det komma bilder från i lördags. Den kvällen var bra och jätte mysigt hemma hos Emma. Men sen när bussen inte kom och tåget inte gick den tiden den skulle så blev man lite otaggad. Vi kom in på Bj och där var det skoj till en början. Nu blir det inte krogen på ett tag. Dags att spara pengar!


Jag och Hannah typ förra vintern eller nått! ;)
Ibland får man ju vara barn, och ibland kan ju snö va kul!
PUSS<3


Bildregn från i onsdags, ikväll kör vi igen!





Vissa bilder blev suddiga, men knäppte fel ;)





















PUSS>3

Tjohoo

Gårdagen bestod av festligeheter när vi firade Emma hemma hos Hanna.
Där käkade och förfestade vi. Tjejerna hade åkt eckerölinjen innan.
Efter det åkte jag in lite tidigare till stan för att möta Jossan och Carro på terassen. Sen gick vi till BJ och tog en cider medans vi väntade på de andra.
Vi dansade hela kvällen och det var inte alls så mkt folk som jag trodde det skulle va, det var ju bra det. När det stängde vandrade vi hem till Hanna. Då hade jag galet ont i fötterna och kunde knappt gå!

Varför blir man så hungrig efter man vart på krogen? För när vi kom hem igen till Hanna käkade vi lite mer tacos, det satt fint! Man nästan slängde i sig!
Jag och Simone bestämde sen tillsammans med Emma och Malin att vi skulle åka hem och sova, så jag och simone tog bussen som gick 05.50. Hamnade i sängen halv 7 ungefär.
Nu är jag galet trött och orkar ingenting, gick upp halv 2 idag, men inte sov man nonstop inte, vaknar av ett och annat hela tiden. Bland annat katten.

Men det var en mkt lyckad kväll tycker jag. Fick ju dansa så det gjorde ju allt!

PUSS<3

Höstlov it is!



Har inge vettigt att skriva, så bjuder på en bild istället!

PUSS<3

Ey ey hallo!

Varför är det jämnt så svårt att börja skriva?

Iaf igår och idag har jag jobbat i Konsum. Igår jobbade jag från 9.48 till 21.12. Hela dagen alltså, lagom slut man var i slutet. Tackade även ja till att jobba idag, 8.30 till 16.00. Rätt tufft, men snacka om mkt pengar jag tjänade i söndags. 100% HELA dagen! Mee like!

I morgon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon, eftersom man inte kunnat sova så bra.

I fredags efter skolan följde jag med Jossan och Carro hem. Vi bestämde typ en timme innan vi sluta att vi skulle åka till norrtälje och äta på restaurangen "ett glas". Där tog vi först en fördrink, super goda! och sen åt vi pizza. Min hette Prunto med oxfile på typ. Smarrigt!
Efter lite väntan efter skjus ute så kom vi hem till Jossan vid 1. Jag och Jossan satte då på en film "the last song". Super bra men somnade efter halva, ap trött! Vi kollade om den dagen efter och då visade det sig att den var super sorlig!

Måste ju säga också att fan va förrvirrad man blev efter man skulle ställa om klockan, den natten sov jag inge bra för skulle jobba dan efter. Tänkte hela tiden, tänk om det inte var idag man skulle ställa om och sover en timme längre.! Men det gick bra, men vissa kunder visste tydligen inte om det när de stod utanför butiken en timme för tidigt.


Imorrn ska min lilla bebis kastreras!! aj stackars kulor :(


Aja det var allt för nu! Återkommer!
PUSS<3


RSS 2.0