Från fjällbacka till Norge och tillbaka

Idag har vi åkt mkt bil, vi åkte först förbi Grebbestad och sen vidare till Norge. Trodde vi skulle vara där länge, men vi åkte bara in till nån stad där och gick in på nått köpcenter och sen åkte vi ur Norge igen (?). Känns lite ondödigt så där, men coolt var det när vi åkte över riksgränsen. De hade gula märken i vägen iställe för vita som vi har. WOOOOW!
Efter det åkte vi till svinesund och käka där och sen vidare till strömstad. Jätte fint var det där men vi åkte bara igenom. Ville stanna men pappa sa " synd att det är så stort" (?) aja vidare åkte vi och vi kom till slut till Grebbestad där vi stannade och strossade runt. Super fint och jäklar vilka campingar det finns där. Dit vill jag tillbaka till. köpte ett par shorts också, de satt fint!

Nu blir det inte mkt åka av tills vi åker härifrån till Ullared, men imorrn blir det bad och solning vid klippor i Fjällbacka. De har lovat vackert väder.
Det har varit fint väder här varje dag sen vi kom hit, men med en regnskur på kvällen igår. Imorse var det ganska igen mulet men det sprack upp och det blev super fint väder. Som sagt det är mkt kallare här. Om det är 25 hemma är det typ 20 här. Men det gör inget jag älskar Västkusten ändå!

Jag säger hej då här från hörnet i tältet och goa Västkusten! <3

Tack Hanna!<3

Hahaha tack så jäkla mkt Hanna för den fina och bra uppdateringen! Förlåt att jag inte sa hej då, hahah. Måste säga också att det var bra att Hanna skrev allt för skulle nog inte gjort det annars. Orkar liksom inte.
Nu när jag är här ska jag bara ta det lugnt och försöka koppla bort allt. Tänka på bara mig liksom.

Men nu iaf är jag i fjällbacka i västkusten och jag älskart, dels får jag höra när alla pratar göteborska och dels för det är så jäkla fint här! Vi har fint väder men mkt kallare än var det är hemma och kvällarna här är jätte kalla. Men det går att sola och bli bränd ändå, kanske för att det blåser. Lugn och bra camping är det iaf men det är ganska långt till badet. Men inne i fjällbacka var det så jäkla fint! Hamnen, fiskmåsarna och alla fina hus!

Kommer åka till Norge och grebbestad och allt som ligger runt om nu när vi är här. Sen på måndag blir det att åka till ullared och bo på campingen där. Men klantig som jag är glömde jag alla mina pengar hemma....känns lite surt så där, men det löser sig. Shoppa loss ska jag iaf göra!

Måste ju bara säga att nu sitter jag i ett hörn ute i förtältet och skriver, ända stället som jag får in internet! haha. Det är ruskigt kallt nu så sitter med filt men vad gör man inte för lite internet! ;)
Förstår inte att det är så dålig mottagning här, men som tur var hitta jag ett ställe nu.

Nej nu får det vara nog. Ska nog sätta mig inne i våran fina husvagn! Den är super fin! :D

PUSS<3

ta tag i situationen

Hanna här!

Jag var tvungen att ta tag i det här. Mickan har varit jättedålig på att skriva. Det var en hel vecka sen. Det är okej nu när hon är borta men innan dess. Hon har inte ens skrivit hej då nu drar jag till västkusten eller något. Men nu är det som det är. Jag tycker hon ska åka hem lite tidigare. Hon kommer hem den 11 juli. Det är två hela veckor dit. Herregud!

Nu tänkte jag iaf berätta om hennes senaste dagar.
torsdag: Då hade Simone och Mickan tjejmiddag hemma hos Mickan. Det var väligt mysigt då vi pratade och lekte lekar. Det var en frågesport om dom. Jag vann! okej då Hannah vi vann tillsammans ;)



Fredag: Midsommarafton. Blev det mycket cyklande på inte så bra cykel. Vi var i öregrund. Det var jättemysigt. Skulle vilja se alla Mickans bilder för jag tog inga själv. Däremot hittade jag bilder på min mobil förut idag som jag inte hade någon aning om att de existerade men hah.
Två av mina favorittjejer. Vackra!


Lördag: Då var Mickan och Simone ute på krogen. Det slutade sedan för Mickans del i Vattholma på midsommarfesten där.

Söndag: Då lämnade Hon oss för husvagnen. Snyft!

Pussar från Hanna

 


Krog runda!

Måste först bara säga, gud så vackert bröllopet va! och gud så sorligt det var! Jag brast när Daniel börja grina, men det är bra att han visar känslor, det är så det ska va och det var verkligen äkta! Visst det har vart en jävla massa förberedelser och prat om bröllopet men nu i slutändan var det så otrolig vackert om man känner sig så glad! :D

Igår var det alltså min första (lagliga) utgång.  Jag, Simone, Tilda och Linda började med drinkar på kalas. Det var otroligt trevligt men gud så lite folk! dansgolven var typ tomma, iaf till en början.
Vid tolv började vi dansa lite och tillslut bestämde vi oss för att gå därifrån. Vi gick till terrassen men Jag, Tilda och Simone kände för att dansa och där var det bara att man satt och tog en drink så vi drog till Vip. Gratis inträde på alla krogar förresten för våran del så det var skönt!
När vi kom in på vip tog vi en lakrisshot, allt i baren kosta 25. Efter det dansade vi i stortsätt hela kvällen. Slutade med att vi stanna där till stängning, hahah. Vi tog en nattlig promenad hem till Hanna, där också Emma va, sällskap hade vi hem me ;)

Kvällen var helt okej, men skulle ha vart roligare om det var mer folk helt klart. Tack för en bra kväll ändå tjejer :D

PUSS<3




Härlig dag!

Min dag har varit en helt underbar! Fina vänner och rolig släkt me god mat och fina presenter!

Morgonen var väl inte så jätte bra med en mensvärk som kunde döda! hehe men jag repade mig efter lite ipren. På dagen var det bara att sola och ta det lugnt innan släkten plus Hanna och Hannah kom över! :D, jag hade gjort egen smörgås tårta och så köpte vi en, självklart var ju min godast! Fick MASSA pengar, heheh sitter fint nu det!
Av familjen har jag fått, presentkort på h&m, två filmer, vinglas och one tree hill box! Är självklart jätte nöjd!
Senare ska vi köpa en större säng och imorrn kommer ju husvagnen! (ursäkta om jag tjatar ;) ) Älskart!


Tack igen för alla gratulationer, kan inte tacka er nog :D
Så såg jag ut idag! :D

PUSS<3

18 jordsnurr!

Idag är det min 18 års dag!!! Shit nu börjar man bli vuxen! eller man är ju det men jag ser att 20 är mer vuxet. haha men myndig är jag iaf och får göra nästan allt jag vill. Mamma säger " så länge du bor hemma så bestämmer jag" hehehe men lite mer än förr får jag iaf. Som tillexempel gå på krogen och typ ta ett glas vin hemma och ni vet lite så. Jag gillar!
Nu får alla ha en bra dag och som det brukar va och ska vara på min födelsedag så är det fint och varmt väder ute. Så puss på er alla! <3
Tack för alla gratulationer ni är guldvärda!



Kommer inte på nån rubrik!

Nu denna sista dag som 17 åring ska jag avsluta med sex and the city! Kan inte bara mer än älska!



Från liten till STOR!

Imorrn är det min stora dag! :D Kan inte va mer än taggad till detta och nu är det bara roliga saker att se framemot. jag gillar så JÄVLA hårt!
Min tur att va glad nu :D wooohooo!




Idag var det vackört vädör och jag har solat!
Som man har längtat efter solen, man fick nästan ont i ögonen ju :O

Bilden är från en annan dag dock ;D (ser nu ju på datumet)
Iår har jag lyckats bli brun om bena, tror jag aldrig har hänt förr. Men jag klagar inte!

PUSS<3

Satc <3

Ligger och kollar på sex and the city just nu. Innan för några år sen var jag inte alls inne i satc och hade knappt kollat på det, men nu! Helt galet bra!
Satc 2 som jag och tjejerna kollade på i söndags var kanon! Ettan var nog bättre trots allt men ingen fel alls på denna.

Imorrn ska jag göra en smörgåstårta till mig själv :D hah (den är till torsdagen om ni inte fatta) Den kommer bli utsökt, det lovar jag för det e ju jag som har gjort den ;) höhö
Har inte så mkt att dela med mig av nu så jag återkommer !

Saknar...


PUSS<3

I keep dancing on my own...

Lugnet före stormen

Ja som sagt denna vecka gäller det att ta det lugnt för i helgen bjuds det på gosaker och nästa vecka jobbar jag därefter midsommar! Husvagnsemester blir det där efter men det e ju ett tag dit så återkommer me det sen.

Jag fyller ju år nu på torsdag då då! :D woop woop! Sen på fredagen kanske husvagnen kommer och det blir ju lite som min födelsedags present och sen på kvällen blir det förmodligen fest! Krog debutt blir det på lördagen!

Idag har jag varit duktig, stor städat mitt rum, lagat mat och tvättat! Då känner man sig duktig när man har gjort något! Till middag blev det cottage paj, köttfärssås med ett potatismos täcke. Super gott!

Nej nu ska jag spela golf spel på datan, ja jag har blivit beroende av det nu. När man väl har börjat så kan man ju inte sluta om man inte lessnar. Tiger Woods PGA Tour 2004 heter spelet. En riktgit manshora den där Tiger förresten! Varför spelar jag han spel egentligen :O

Puss<3

I kväll!

Det blir bio ikväll med tjejerna! Woohoo vad jag längtar!<3



Hemmakväll ftw....eller?

Nej men det kan va skönt att bara va hemma och ta det lugnt för en gång skull. Känner att halsen sviker och att jag börjar bli förkyld så här lagom till lovet...GRAJJT!
Men det känns inte som sommarlov nu konstigt nog, men det kan ju bero på vädret. Efter helgen då kommer man nog känna för då slipper man gå upp tidigt! Åhhh SOVA!!!
Ville fira sommarlovet men är inge taggad alls, känner inte för att supa, dansa eller nått med festande att göra. Men nästa helg då faaaan är det krogen och då ska jag va taggad till topp!

Skolavslutning idag då. Inge seriöst kanske, några lärare har ett band och de spelade några låtar och stod för underhållningen och rektorn höll ett tal. Sen fika vi med våran lärare och pratade lite sen fick vi gå. Nu är man FRI!
Efter bestämde vi i klassen att vi skulle käka på restaurang. typ alla kände för sucshi (inte jag och du ser kan inte äns stava till det) och jag kände inte riktigt för china heller. Jag ville gå på Alexander men efter att ha gått till typ alla china i stan utan progress så kom vi aldrig till Alexander. Vi hamnade tillslut på Thai village. Men det var gott och mysigt! Mina klassisar plus Sofie är fina små prickar, helt klart! :D <3

Nu ska jag sova tror jag, PUSS<3

Dom här två är så otroligt fina tjejer, som jag älskar! Hannah du var allt för söt när du ringde ikväll, ganska dragen så där ;) haha
Blomman (åhh första gången jag kallar dig det tror jag) du vet att jag älskar dig!


Vart på sånt där gulligull humör nu känner jag!
Gulligullan koko som en gök, KOKO!!

Nej kanske dags att sova nu ;D


Sjöön dag!

Jo då en alldeles skön dag har det vart idag.
Det var som sagt fridlufsdag i skolan och ja, vi började med tipsrunda (vet inte vad det hör till temat riktigt dock) Det tog typ 2½ timma :O vägen va kanske 2.5 km eller nått. Var så mkt folk satt man fick vänta på varje station, fett drygt! Efter det tog vi lunch.

Jag ville ju spela beach volley som sagt, men inte mina kompisar. vi chillade istället. haha. Efter lunchen tittade vi på de andra när de spelade brännboll och fotboll. Eller jag solade mer kan jag erkänna. Galet skönt och varmt! Nu ser jag ut som ett rödljus i fejjan!
Men sen efter skolan fick jag spela min volleyboll! haha. Åkte till fyrishov där Hanna va och hennes klass som spelade det där! hha men jag kom lite sent för alla hade ledsnat typ, hhaa. Men det var kul ändå, gjorde värsta showen för alla när jag skulle stayla och smascha bollen som kom ganska högt, men jag missade och det resulterade till att jag ramla (Y) hhhah, måste ha snubblat på min egna fot eller nått ;)

Imorrn blir det sommarlov för hela slanten!
Får se om vi i klassen hittar på nått att göra sen efter, men hoppas på det. Kan ju säga att vi har noll fantasi, det e ju illa! hahaha
PUSS<33

Biggest loser

sitter och kollar på Biggest loser och WOOOOW! Kan inte fatta att man va så fet och kunna gå ner så mkt! Men snacka om lycklig man blir sen när man har klarat det! Helt otroligt!
Men det är en kille som är med nu på biggest loser som var smäll fet innan och nu är han värsta hunken! Snygg ju!
Helt sjukt!


HOLY CRAP!


Last day..

Sista dagen på praktiken idag. Ganska skönt faktiskt, har inte motivation kvar nu så här innan sommarlovet sen är jag inte säker på om jag verkligen vill bli kock. Men hoppas det ändras i trean, jag har ju hela sommarlovet att tänka över allt och kanske få mer erfarenhet och glädjen av att laga mat.
Nog pratat om det.

Imorrn blir det fridluffsdag på skolan, jag är råtaggad på beach vollyboll! Jag älskart! Tänkte om man får me sig Jossan och Carro kanske vi kan köra på korta shorts och sport bh ?, måste va lite sexiga när man spelar det så klart ;) hhah nej men lite skoj så där!
Fanns att välja på brännboll och typ fotboll också tror jag(och mkt mer), men det är lite ut tjatat nu tycker jag.

Snart är det iaf sommarlov och hur jag har längtat! de här tre veckorna innan har gått så otroligt sakta! Det har gått så mkt snabbare tidigare men nu när man verkligen behöver sommarlov så ser typ gud eller vem det nu är till att det går i slowww motion! hhah

Allt för mig! PUSS<3


Grattis Simone!



Stort grattis till Simone som fyller 18 år idag! :D <3

Skaka rumpa!!

Hhaha Sean banans nya låt! hahaha galet skööön! (vet inte hur man tar in en länk) Men sök på : Sean banan-skaka rumpa! Grajjjt sång!

Äntligen är jag klar med matte a, det känns mer än bra kan jag säga och nej jag är inte bra på matte..haha. Nu är det undanstöt liksom.

Ruuuummmpaaah

Som det kanske märks har jag inget att säga ungefär så ja! haha

PUSS<3


Pusss

Hanna här. Jag utdelar pussar gratis.

Puss på dig Mickan!


Deppkväll kan behövas ibland.

Nu ska jag och hannah köra deppkväll, det behövs. baii

Studentdagen

Började dagen med att åka till Emmas student uppe i Tierp. Hon var jätte fin och allt var nice.
Åkte sedan hem till Emma för smörgåstårta som var jätte god (men mammas är godare,hihi). Efter det fick jag och pappa kila lite tidigare satt jag skulle hinna till jobbet. Kom ändå försent för precis när vi skulle åka skulle det öppnas presenter. Av oss fick hon fyra skålar som sitter ihop liksom(svårt att förklara) och av jocke en stor lycka, super fint, hoppas hon blev nöjd.

Bror och Emma! jag gillar bilden!
Gööölliga!


Jobbet gick bra inga konstigheter. Efter jobbet blev det buss in till stan för en spontan kväll. Möte upp Hannahs kompis Sofie och hennes kille med ett killgäng. Efter det blev det krogen...hihhi busigt.





Avslutningsvis vill jag säga eller påminna er, kommer ni ihåg va Grynet sa(ni vet hon som gillar rosa) TA INGET SKIT! Ja det är sant, men fan jag vill inte bli behandlad som skit! Fan asså!
Skit på dig!

PUSS<3

Kniven mot strupen

Upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget...lalala

Nej men tjaaaaa!

Kommer inte på nått jag ska skriva direkt, hahhaa.
Men måste säga att min rektor hade nog fått solsting så som han tänkte. Det är så att vi byter klass varje årkurs, så nu i trean ska det bli två klasser inom restaurang. Iaf idag i skolan säger mina kompisar att de har fått reda på vilken klass man har hamnat i och då är det ju självklart att jag var den ända som skulle få byta från våran klass nu till den andra. Alltså alla mina kompisar skulle få gå tillsammans och jag skulle få byta. Direkt tänkte jag, om inte jag får byta slutar jag skolan. Jag menar man blir ju lite irriterad och arg. Tänkte också, fan tänker rektorn me arslet eller? Ser de inte att jag hänger me mitt gäng liksom?
Jag gick upp till rektorn iaf och direkt när jag kommer in säger han " heej Michaela, jag vet varför du är här" jag ba "jahaa okeej vad bra..." fatta inte hur han kunde veta. Men han sa att det hade blivit fel och självklart skulle jag få byta, jävlar vilken tur för han! haha. så nu känns det bra igen!

Nu ska jag kolla på Avatar tror jag, har inte sett den än :O haha alla säger att den är bra så nu hoppas jag på det me! Imorrn blir det student, jobb och stan. grajjt dajj ;)

PUSS<3

oh my!

Nu är jag här igen pigg och glad..eller? Nej men glad är jag iaf. Trött som ett as kan jag säga, men snart är det lång helg!
Idag var det praktik och jobb igen (Därav tröttheten). Kan inte säga att dagen har varit fel fri, för det har den inte. Har bland annat skärt av en bit på tummen när jag hacka persilja. Ont som fan! Men snart kanske jag ska få ha lite tur med, hoppas det vänder snart liksom.

Imorrn händer det väl inte så mkt, ska betala resan klart till Malta bara som jag skulle gjort i tisdags egentligen men där gjorde jag en liten tabbe plus att ticknet inte tar emot några kontanter..så imorrn blir det till att betala.
På fredag tar alla treorna studenten! Gud vad tomt det kommer vara i skolan nu och varmt välkomna alla fjortisar...Kommer ju få damp på alla omogna jävlar, har ju fått stå ut med ettorna nu liksom. Men grattis treorna! (ni slipper det)
Iaf ska jag jobba på fredag, det var ju lite synd det. Hinner bara va med på Emmas student en lite stund sen måste jag åka. Men hoppas det är nå skoj efter jag slutar satt man kan få festa lite!

Har en ganska oplanerad helg, men inte ska jag ta det lugnt för det, vill göra nått!

Aja nu kom det ett litet inlägg iaf. PUSS<3

BTW!
Denna husvagn kommer vara våran inom en snar framtid, eller den kommer stå här hemma nästa vecka någon gång! JAG GILLAR!
Husvagn ftw!


RSS 2.0