Från fjällbacka till Norge och tillbaka

Idag har vi åkt mkt bil, vi åkte först förbi Grebbestad och sen vidare till Norge. Trodde vi skulle vara där länge, men vi åkte bara in till nån stad där och gick in på nått köpcenter och sen åkte vi ur Norge igen (?). Känns lite ondödigt så där, men coolt var det när vi åkte över riksgränsen. De hade gula märken i vägen iställe för vita som vi har. WOOOOW!
Efter det åkte vi till svinesund och käka där och sen vidare till strömstad. Jätte fint var det där men vi åkte bara igenom. Ville stanna men pappa sa " synd att det är så stort" (?) aja vidare åkte vi och vi kom till slut till Grebbestad där vi stannade och strossade runt. Super fint och jäklar vilka campingar det finns där. Dit vill jag tillbaka till. köpte ett par shorts också, de satt fint!

Nu blir det inte mkt åka av tills vi åker härifrån till Ullared, men imorrn blir det bad och solning vid klippor i Fjällbacka. De har lovat vackert väder.
Det har varit fint väder här varje dag sen vi kom hit, men med en regnskur på kvällen igår. Imorse var det ganska igen mulet men det sprack upp och det blev super fint väder. Som sagt det är mkt kallare här. Om det är 25 hemma är det typ 20 här. Men det gör inget jag älskar Västkusten ändå!

Jag säger hej då här från hörnet i tältet och goa Västkusten! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0