Loneliest girl in the world


Helt fantastiskt fint väder det har varit idag! fortsätt så!


Imorgon är det valborg, först blir det jobb sen kommer min underbara sötnos Jossan och hämtar mig, sen åker vi till rimbo! Valborg firas sen i Skepptuna och jävlar vad det ska supas och dansas!
Varför bry sig om morgondagen liksom? (tisdagen)
Dissar Uppsala totalt iår kanske ger det en chans nästa år, får se bara vart man befinner sig då.



Mkt duktig i helgen har jag varit förresten, först tvättat husvagnen. Gjorde rent taket och hela skiten. Sen rivit altanen och skruvat golv :) riva var bland det roligaste so far! så jävla skönt att bara slå det hårdaste man kan liksom, har lite aggrestioner i kroppen tror jag.. men är fina fisken det vettu.


Nu blir det chill all by my self!



Some die young



Show some respect



SM-GULD


Siverberg, alltså kolla armarna!
21 år också för den delen!


Brynäs är så jävla bra!!!


Mama africa

Nej men hallå alla glada!
Hemma från resan är jag nu en månad tillbaka och jaa vad kan man säga, längtar tillbaka som fan! Vad är det för vår väder vi har liksom..kyss mig någonstans att detta kallas vår.
Men helvete vilken resa det var som sagt, går knappt att beskriva med ord.


Nu när man är tillbaka till arbetslivet känns det som man knappt har varit borta, nu har man inget att se fram emot längre. Visst sommaren men har nästan inget planerat, iaf inget som är spikat.
Men ja ni förstår.

Sen man har kommit hem har man bara jobbat som sagt, känns ganska skönt iofs för pengar behöver jag verkligen nu kan jag säga. April är en väldigt tuff månad, passar inte så bra med valborg där men det löser sig alltid på något sätt.

Ja ville bara slänga in några ord här.
Här kommer några bilder från resan.

PUSS








RSS 2.0